Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Terme LENDAVA: 3-dnevni oddih s polpenzionom v Hotelu Lipa ter neomejenim kopanjem v Termah Lendava le 179 € za 2 osebi

Terme LENDAVA: 3-dnevni oddih s polpenzionom v Hotelu Lipa ter neomejenim kopanjem v Termah Lendava le 179 € za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Lendavske toplice, bogate s parafinsko termomineralno vodo vabijo na popoln oddih. 3 dni v Hotelu Lipa 3* s polpenzionom ter 3-dnevnim kopanjem v Termah Lendava tokrat le 179 €, namesto 277 €, za 2 osebi! Ponudba je primerna tudi za...


V Termah Lendava sta gostoljubje in narava na prvem mestu. Okusili ju boste tudi v bazenih z edinstveno parafinsko vodo in na aktivnih poteh po vinorodnih gričih, ki so pravi raj za kolesarje. Apartmajsko naselje Lipov gaj ponuja 84 apartmajev različnih velikosti za od 2 do 5 oseb. Apartmaji so opremljeni s kopalnico, kuhinjsko nišo, dnevno sobo in spalnico, v enoti za 4+1 osebe sta dve ločeni spalnici.
Ob termalnem kopališču in velikem lipovem parku vas pričakuje Hotel Lipa. Na eni strani pogled sega proti Lendavskim goricam, na drugi strani pa se za termalnimi bazeni razprostirajo širne prekmurske ravnice. V hotelu vas pričakujejo nasmejani gostitelji, ki prisegajo na to, da je dobra volja pol zdravja! Za dobro voljo poskrbijo s kleno domačo kulinariko in rujno lokalno kapljico, zdravje pa boste poiskali v hotelski wellness, zdravstveni in kopališki ponudbi. Kolesarjem in pohodnikom prijazen hotel je odlično izhodišče za raziskovanje z energijo bogate okolice. Pri nas si boste zagotovo napolnili baterije in se domov odpravili prešerne volje!
Popularne Lendavske toplice so znane daleč naokrog po parafinski termomineralni vodi. Lendavska termalna voda ima blagodejne učinke na tegobe gibalnega sistema. Kopanje v njej je priljubljeno med seniorji in športniki, ki aktivnost na prostem zaključijo v objemu te edinstvene parafinske vode. Kopališče Term Lendava sestavlja več bazenov, 50-metrski olimpijski bazen z navadno, večina ostalih pa s termalno vodo. Kopanje je mogoče v zunanjih ali notranjih bazenih.
Natem oddihu se boste res lahko spočili, saj ponudba vsebuje polpenzion ter prijetne glasbene večere ob torkih in petkih.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.