Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL ABBA, Beograd, Srbija - 63 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni Standard Queen sobi za 2 osebi, Steklenica vina v sobi

HOTEL ABBA, Beograd, Srbija - 63 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni Standard Queen sobi za 2 osebi, Steklenica vina v sobi

81%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


»Pridite v Beograd, kjer se boste počutili kot doma.«Beograjčani trdijo, da to ni turistični slogan, ampak čista resnica. Mesto jenenavaden mozaik bogate kulture, zgodovine, naroda... Prav vsak lahko tu najdenekaj, kar ga spominja na dom ali pa se prepusti zapeljati mestnemu šarmu. Tuboste lahko občutili vzhodnjaško strast in evropsko gospodarsko naravnanost.


Hotel Abba 4* je bil odprt leta 2017, nahaja pa se le 500 metrovod avtoceste, zaradi česar je idealna izbira za poslovneže in ljudi, ki obiščejoBeograd kot turisti. Hotel ima 44 sob, od tega 5 apartmajev. Vse sobe somoderne in opremljene za izpolnjevanje različnih okusov in potreb.


Osebje hotela je 24 ur na razpolago in lahko organizira vse,da bo vaše bivanje v Beogradu čim bolj udobno.


Hotel Abba ima tudi sodobno konferenčno dvorano, opremljenoz najnovejšo tehnologijo, brezplačen dostop do WiFi-ja, idealen pa je tudi zaorganizacijo poslovnih srečanj in seminarjev. V petem nadstropju je bar steraso, ki ponuja edinstven pogled. Hotel Abba ponuja brezplačno parkirišče zagoste in bogat samopostrežni zajtrk.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.