Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

RADISSON BLU RESORT SPLIT - WELLNESS ODDIH, Split, Dalmacija, Hrvaška - 103 EUR - 1x nočitev v Deluxe sobi za 2 osebi, 1x Super Buffet zajtrk za 2 osebi

RADISSON BLU RESORT SPLIT - WELLNESS ODDIH, Split, Dalmacija, Hrvaška - 103 EUR - 1x nočitev v Deluxe sobi za 2 osebi, 1x Super Buffet zajtrk za 2 osebi

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Z odlično lokacijo naJadranski obali v bližini mestnega središča Radisson Blu Resort z 183 sobami in dodatnimiuslugami ponuja mirno zavetje pred vsakodnevnim vrvežem kot tudi številnerestavracije in bare, ki vam lahko postrežejo z mediteransko ali kontinentalno kuhinjo. Poleg užitkov na čudoviti plaži, nudi bazene, fitness center in Spa, ki boizpopolnil vaša doživetja.

 

Med bivanjem v tem čudovitem hotelu v Splitu se boste lahko sprostili na plaži ali raziskovali okolico na ladji ali jadrnici, ki sta vam na razpolago le nekaj kilometrov od letovišča. Poživite telo in duha s kopeljo v japonskem Onsen bazenu in masažnih bazenih hotelskega SPA centra, nato pa se odpravite na nočni potep po mestnem jedru, le streljaj od hotela. Naj vas očarajo panoramski razgledi na svetlikajoče se modro Jadransko morje in hrvaško obalo. Za resnično nepozabne počitnice bo poskrbela osupljiva panorama mesta, ki se odlično dopolnjuje z otokoma Brač in Šolta v daljavi. Hotel se nahaja tudi blizu Dioklecijanove palače, ki spada pod Unescov seznam svetovne kulturne dediščine.


Hotel je od prodnateplaže oddaljen le nekaj korakov, od središča mesta pa samo 3 km. Razpolaga sširokim izborom sob, ki bodo zadovoljile potrebe vseh gostov. Soba nudi Wi-Fi, LCD TV, telefon z direktno linijo,aparat za kavo ali čaj, mini bar (se zaračunava posebej), sef,... Večina sob ima balkon s pogledom namesto in morje. V sklopu hotela vam je na voljo veliko kakovostnih restavracij.Izbirate lahko med The Fig Leaf ali The Caper Grill s čudovitim razgledom. Sprostite se lahko tudi v baru, The Door Bar. Za popoln oddih pa je tu Wellness&Spa center hotela.Pomembno je poudariti, da hotel poseduje Green Key certifikat, ki je prestižnimednarodni certifikat za turistično industrijo. Da bi hoteli pridobili GreenKey certifikat, morajo izpolnjevati niz ekoloških pogojev, ki pokrivajo širokseznam kriterijev, od ekoloških standardov do lokalnih zakonov.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.