Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel, gostilna Triglav Dobrna 3*: 3-dnevni  oddih v bližini Term Dobrna le 109 €. Vključen 30% popust na kopalne karte. 

Hotel, gostilna Triglav Dobrna 3*: 3-dnevni  oddih v bližini Term Dobrna le 109 €. Vključen 30% popust na kopalne karte. 

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Popoln oddih za gurmane! 3 dni sredi neokrnjene narave z nastanitvijo v Hotel, gostilna Triglav 3*, z bogatim zajtrkom le 109 €, namesto 209 € za 2 osebi! Vključen ogled zbirke Kozolec z degustacijo . Super lokacija, le 200 m od...


Sprostite se sredi neokrnjene narave Dobrne, postanite eno z naravo in uživajte v dolgih sprehodih ali kolesarjenju po čudoviti pokrajini ter si privoščite odličen aktiven oddih s pestro kulinarično ponudbo v Hotelu Triglav 3*.Hotel Triglav 3* se nahaja v samem centru Dobrne in omogoča enostaven dostop do vseh naravnih in kulturnih znamenitosti kraja – samo 200 metrov od hotela se nahaja najstarejše delujoče termalno zdravilišče v Sloveniji, Terme Dobrna.Hotel Triglav ima vse, kar potrebuje vsak pravi hotel, za udoben počitek in prijetno počutje svojih gostov: sodobno recepcijo, gostilno z vrhunsko kulinarično ponudbo, paviljon, parkirišče, brezplačno brezžično omrežje za povezavo s svetom ter predvsem uigrano in prijazno ekipo, ki bo za vas skrbela od prihoda naprej. Vse sobe so zračne, moderne in tople, vsaka ima kopalnico s tuš kabino in sušilcem za lase, prostorno garderobno omaro, televizijski sprejemnik in brezplačno brezžično omrežje, da boste svoje prijetne trenutke lahko delili z drugimi.Pobegnite na oddih za 2 osebi in izkoristite še poseben 30% popust na kopalno karto in 15% popust na wellness storitve za Terme Dobrna! Prosti čas boste lahko izkoristili za pohajkovanje po slikoviti pokrajini, si brezplačno izposodili kolo ali nordijske palice in se z lokalnim vodičem odpravili na 2-urni pohod z ogledom zbirke Kozolec, kjer so razstavljeni številni predmeti, orodja in stroji, ki so jih v preteklosti ljudje uporabljali pri svojem vsakdanjem življenju.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.