Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Posestvo Pule: Prestižen oddih na elitnem Posestvu Pule, z nočitvijo v junior SUITI, 4-hodno večerjo in neomejeno uporabo SPA-ja -30%

Posestvo Pule: Prestižen oddih na elitnem Posestvu Pule, z nočitvijo v junior SUITI, 4-hodno večerjo in neomejeno uporabo SPA-ja -30%

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Ekskluzivna priložnost za pare: Prestižen romantičen oddih in razvajanje na Posestvu Pule, kar 30% ceneje! 2 dni razvajanja v junior SUITI, z vključeno 4-hodno večerjo in neomejeno uporabo SPA centra (savne in bazen), na posestvu,...


Prvo elitno podeželsko hotelsko naselje v luksuzni kategoriji, le eno uro iz Ljubljane in Zagreba. Prava izbira za tiste, ki si zaslužijo najboljše. Enkratna kombinacija hotelskega luksuza, gastronomije, dobrega počutja ter lepot narave ustvarjajo Posestvo Pule nezamenljivo in enkratno. 
Posestvo Pule, zgodovinski hotel Evrope, ponuja nebeški mir, razkošno in neokrnjeno naravo in prestižno romantično doživetje avtentičnega slovenskega podeželja. Tu, na planoti, se čas ustavi in divji utrip vsakdana izgubi svoj naboj. Neskončna preproga travnikov in gozdov zagotavljajo dobro počutje slehernega obiskovalca. Prestižen romantičen oddih bosta preživela v eni izmed devet ekskluzivnih lesenih hiš, ki nosijo imena žensk, ki so zaznamovale rod družine Anderlič. Doživela bosta kulinarično razvajanje, postregli vama bodo s 4-hodno večerjo "Kulinarično razvajanje#, neomejeno se bosta lahko razvajala in uživala v SPA centru.
Vse suite so vrhunsko opremljene. Izbrani, naravni materiali in unikatna izdelava dajejo hišam osebni pečat. V vseh suitah so satelitska televizija, telefon, internetni priključek, mini bar, tuš, sušilec las. Za prijetno počutje poskrbijo kamin, ki je vedno založen z dišečim lesom, sladka presenečenja in kopalna halja za udobna jutra in sproščene večere. Vsak apartma je opremljen z naravnimi materiali ter odprtim kaminom.
Odličen prikaz ohranjene slovenske etnografske dediščine. Prenova domačije iz 17. stoletja je potekala v skladu z ohranjenimi arhivskimi, fotografskimi in ustnimi viri ter po vzorih okoliške stavbne dediščine.
Izjemno bogate naravne danosti nudijo pestro ponudbo športno rekreativnih aktivnosti in doživetij v neposrednem stiku z naravo. Omenimo le najosnovnejša doživetja: pohodništvo, druženje s konji na posestvu, pikniki (priskrbijo vam piknik košarico domačih dobrot), kulinarična doživetja, ogled bogate vinske kleti, ki ne nudi le cvička temveč najboljša domača in svetovan vina.
Posestvo Pule vas bo približalo naravi, vas očaralo s čudovitim ambientom ter napolnilo s spokojnostjo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.