Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL CELJSKA KOČA - VIP WELLNESS ZAKUP, Celje, Slovenija - 132 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

HOTEL CELJSKA KOČA - VIP WELLNESS ZAKUP, Celje, Slovenija - 132 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Celjska koča je sodobno zasnovan hotel kategorije treh zvezdic, ki je svoja vrata gostom odprl leta 2006. Hotel lahko sprejme 74 gostov. Ponuja 14 dvoposteljnih sob, 3 triposteljne sobe, 1 apartma za 4 osebe in 2 veliki mansardni sobi s skupnimi ležišči.

 
Hotelska restavracija, sprejme okoli 90 gostov, kjer lahko gostje uživajo v pestri kulinarični ponudbi kuharskih mojstrov, ki bodo z veseljem pripravili tako tradicionalne domače jedi kot tudi modernejše specialitete.

 
Hotel ima wllness center, ki ponuja sproščanje v finski in turški savni, dveh jacuzzijih in razgibavanje na treh fitnes napravah. Tisti, ki se želijo še posebej sprostiti, si lahko ob predhodni rezervaciji privoščijo tudi več vrst masaž in anticelulitnih programov.

 
Pozimi lahko gostje smučajo na urejenih pobočjih od Tolstega vrha proti vznožju. Smučišče leži na nadmorski višini 650m do 850m, kjer sta urejeni dve vlečni napravi s skupno zmogljivostjo 700 in 900 smučarjev na uro. Smučišče ima urejeno tudi razsvetljavo, ki  omogoča nočno smuko. Za  najmlajše goste v zimskem času obratuje otroško smučišče s 60 m otroškim tekočim trakom.

 
V ostalih letnih časih lahko gostje nabirajo nove moči s sprehodi po urejeni gozdni učni poti in njeni okolici, se povzpnejo na Grmado (718 m), kjer se nahaja zvonček želja ali pa jo mahnejo čez Tolsti vrh na Svetino, kjer na tamkajšnjem pokopališču počiva znamenita popotnica in pisateljica Alma M. Karlin. Po okoliškem gričevju so urejene tudi kolesarske poti do Laškega, Šentjurja in Svetine.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.