Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Thermana Laško: Zimske počitnice v Thermani Laško! 3 dni s polpenzionom in neomejenim kopanjem le 259 € za 2 osebi

Thermana Laško: Zimske počitnice v Thermani Laško! 3 dni s polpenzionom in neomejenim kopanjem le 259 € za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Odlične zimske počitnice za vas in vašo družino v Thermani Laško hotelu Zdravilišče Laško 4*, kjer vas čaka celodnevno kopanje in uživanje v zdravilnih termalnih vodah bazenov Thermane Park Laško in hotela Zdravilišče Laško....


Hotel Zdravilišče Laško **** je prijeten hotel, ki bo izpolnil vaša pričakovanja. Je hotel s tradicijo zdravja in dobrega počutja, kjer boste umirili ritem svojega življenja, si vzeli čas zase in za svoje zdravje. Osebje hotela nudi topel sprejem, strokovno pomoč in domačnost tekom bivanja, zato se gostje počutijo prijetno in varno. 
Preživite odlične zimske počitnice z vašo družino. V Thermani Laško hotelu Zdravilišče Laško 4*, vas čaka celodnevno kopanje in uživanje v zdravilnih termalnih vodah bazenov Thermane Park Laško in hotela Zdravilišče Laško. V 3-dnevni oddih za 2 osebi so vključili polpenzion, neomejeno kopanje, brezplačni vstop v fitnes, uporabo kopalnega plašča, hotelsko kartico popustov in pester program otroške animacije, program sprostitve in rekreacije. Otroci do 5. leta bivajo brezplačno (skupaj s starši), brezplačno je bivanje tudi za 1 otroka do 9,99 let na dodatnem ležišču. Z zgodovino gremo z roko v roki in v bogati 160-letni tradiciji smo se razvili v sodoben center medicinske rehabilitacije in wellness turizma s programi in storitvami za dobro počutje. Vrelci  termalne vode, zdravilni in wellness postopki, terapije in medicinski strokovnjaki zagotavljajo kakovostne zdravstvene in wellness storitve. Hotel Zdravilišče Laško je zasnovan brez arhitektonskih ovir in je primeren tudi za goste, s posebnimi potrebami. 
Kompleks leži v neokrnjenem naravnem okolju tik ob reki Savinji, obdan s hribi. Nad hotelom se bohoti Hum – »laški Triglav«, od koder se Laško ponuja kot na dlani. Do centra Laškega vas loči le 15 minut poživljajočega sprehoda po urejenih sprehajalnih poteh, ki se razprostirajo na obeh straneh Savinje.
Hotel Zdravilišče Laško pod eno streho združuje raznovrstne načine sprostitve telesa in duha. Svoje popotovanje lahko pričnete v pivnici termalne vode, kjer vam bo kozarec termalne vode Laško poživil telo, vas revitaliziral in pozitivno vplival na vaše počutje. Sobe so dovolj velike, vse imajo na voljo tuš/kad, WC, sušilec za lase, kopalni plašč, mini bar, TV, telefon, brezplačni wireless LAN. V hotelu se nahaja termalno kopališče, ki je iz sobe dostopno v kopalnem plašču. Razvajate se lahko v Centru zdravja in lepote, ki ponuja širok nabor masaž, kopeli in ostalih sprostitvenih in negovalnih tretmajev. 
Tik ob hotelu Zdravilišče Laško se nahaja sodobno urejen hotel Thermana Park Laško****Superior. Mogočna steklena kupola, kjer se nahaja Termalni center, s svojo pestro paleto vodnih sprostitev, kar vabi na kopanje. Wellness Spa Center ponuja širok nabor masaž, kopeli in ostalih visoko kvalitetnih sprostitvenih in negovalnih tretmajev.  


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.