Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

GORSKI ODDIH v AVSTRIJI za 2 osebi (4, 5, 6 ali 8 dni)! NOČITEV z ZAJTRKOM in VEČERJO + SAVNA + PARNA KOPEL + nočno SANKANJE + ZIMSKO KEGLJANJE na LEDU (CURLING) + BLIŽINA 5 SMUČIŠČ (Großglockner/Heiligenblut, Mölltal Glacier,...

GORSKI ODDIH v AVSTRIJI za 2 osebi (4, 5, 6 ali 8 dni)! NOČITEV z ZAJTRKOM in VEČERJO + SAVNA + PARNA KOPEL + nočno SANKANJE + ZIMSKO KEGLJANJE na LEDU (CURLING) + BLIŽINA 5 SMUČIŠČ (Großglockner/Heiligenblut, Mölltal Glacier,...

46%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Odpravite se na sijajen gorski oddih s smučanjem na avstrijskem Koroškem!
Ponudba zajema nastanitev v luksuznem Hotelu Erholungshotel Margarethenbad **** z zajtrkom in večerjo, savno, parno kopel, nočno sankanje in zimsko kegljanje na ledu.
Hotel se nahaja na odlični lokaciji, v bližini petih smučišč (Großglockner/Heiligenblut, Mölltal Glacier, Zettersfeld, Hochstein, Ankogel), do katerih pridete v 20-25 minutah.
Udobne hotelske sobo so opremljene s kabelsko televizijo, telefonom, mini barom, sušilcem za lase in sefom. Na balkonu pa lahko uživate v nepozabnih razgledih na bližnjo pokrajino.
Hotelski kompleks Erholungshotel Margarethenbad **** nudi vse, kar potrebujete za romantičen ali aktiven oddih na avstrijskem Koroškem. Mirna lokacija v bližini gozda in gora je idealna za sproščujoče počitnice, ki vam bodo v prijetnem spominu ostale še dolgo.
Hotel se nahaja v idiličnem mestecu Bad Lainach, poleg katerega se nahaja star rudnik Margaret, ki je vir železa, žvepla in naravne zdravilne vode.
Če bi radi razvajali svoje telo, ima hotel bogato ponudbo na področju Wellnessa – ponaša se s savno, parno kopeljo, infrardečo savno, jacuzzijem, pokritim bazenom (od maja do septembra), solarijem in masažami. Nudijo tudi nekaj wellness posebnosti, ki so med gosti zelo priljubljene - ti. "svižčevo mazilo" ali pa zeliščno spa kopel z avstrijskimi tradicionalnimi zelišči. Mnogim kozmetičnim in terapevtskim storitvam kot osnova služi zdravilna voda bogata z železom, žveplom in radonom iz izvira Margaret - ta vodni vir se že več kot 200 let uporablja kot naravno zdravilo za blaženje luskavice in kožnega ekcema, lajša pa tudi revmatizem, išias ter bolečine v križu.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.