Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

60-minutni EZOTERIČNI POGLED V PRIHODNOST za leto 2018 (kuponi so unovčljivi do 31.3.2018) | Studio Kvadrus

60-minutni EZOTERIČNI POGLED V PRIHODNOST za leto 2018 (kuponi so unovčljivi do 31.3.2018) | Studio Kvadrus

72%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Vas zanima kaj vas čaka v prihodnosti? Odpravite se na 60-minutno seanso z ezoteričnim pogledom na prihodnost za leto 2018 v Studio Kvadrus.
Čas je, da pridete na unikatni posvet o vaši preteklosti in predvsem po informacije, kako naprej. 
Na seanse v Studio Kvadrus ljudje prihajajo zaradi različnih problemov. Najpogostejša so vprašanja na temo nesrečne ljubezni, družine in denarja. Vendar pa zna izkušeni ezoterik še mnogo več. Veselijo ga srečni in nasmejani obrazi, ki se po določeni fazi transformiranja svojega življenja vrnejo v salon in pripovedujejo zgodbe o velikih spremembah na bolje. Njegovo poslanstvo je pomagati ljudem. Še posebej je občutljiv na tiste, ki so vam povzročili bolečino, začutil bo tudi, kdo je nad vami naredil črno magijo in to odpravil. Odpravlja tudi vsa prekletstva, ki jih na vas spustijo hudobni ljudje. Ko vam bo šlo na vseh življenjskih področjih slabo, vam bo podal smernice za prihodnost. Njegove prednosti, na katere se lahko zanesete, so energija, sposobnost duhovnega zdravljenja, izdelava osebnih zaščit in zaščit prostora, kjer bivate. Nudi tudi pomoč nesrečnikom, ki so jih prizadele negativnosti pokvarjenih ljudi. Pokvarjenci na vsak način želijo vplivati na ljubezen, zdravje, kariero, denar. Preprečite jim to, bodite pred njimi, ozavestite, kdo je vaš pokvarjeni in navidezni prijatelj, ki se je infiltriral v vaše življenje (pod krinko prijatelja).  
KAJ JE EZOTERIKA ?
Ezoterika je drugi aspekt na dogajanje okoli vas. Lahko bi se reklo, da je veda. Ukvarja se z notranjim in ne zunanjim svetom. Podobno kot matematika, fizika, ali kemija, je tudi ezoterika neko področje človekovega raziskovanja, ki pa se, za razliko od ostalih znanstvenih disciplin, ukvarja z notranjim in ne zunanjim svetom.
Kako poteka seansa?Pogovor o preteklostiPogovor o sedanjostiPogovor o prihodnostiUgotavljanje stanja z nihalomPogled v prihodnost s pomočjo tarot kart za vedeževanjeNasvetiKavaMorebitna izdelava osebe zaščite (zmerno doplačilo)Morebitna izdelava zaščite za bivališče (zmerno doplačilo)
PRIDITE NA SEANSO, KI JE MNOGO VEČ KOT LE VEDEŽEVANJE! Vedeževalec vam bo s pomočjo energij vesolja pomagal rešiti skoraj vsak primer.
ZAKAJ OBISKATI STUDIO KVADRUS?
Ker:dela s srcem, natančno in resnoje strokovno podkovannudi varno okoljedela vsak dan od 7,00 do 22,30 ure, tudi  ob sobotah, nedeljah, praznikih, skratka skoraj vse dni v letulokal je prijeten in klimatiziranna voljo boste imeli veliko brezplačno parkiriščetam je tudi samopostrežni avtomat z prigrizki, toplimi in hladnimi napitki
Seansa lahko povzroči močne čustvene izbruhe, jok, strah, razburjenost. Zjokate se lahko v miru, nihče vas ne bo preganjal. Počutili se boste svobodne in prerojene.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.