Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Izjemno močan in kvaliteten MULTICIKLONSKI SESALNIK SECTOR 700W *ECO effective* s HEPA filtrom in NOVO Effective krtačo

Izjemno močan in kvaliteten MULTICIKLONSKI SESALNIK SECTOR 700W *ECO effective* s HEPA filtrom in NOVO Effective krtačo

63%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Da bo vaš dom čist in brez prahu ter umazanije, vam predstavljamo najnovejši sesalnik SECTOR četrte generacije, z najnovejšim *ECO MOTORJEM*! Je idealna izbira za vse tiste, ki si želite v prvi vrsti kvaliteten in hkrati zmogljiv ciklonski sesalnik, ki bo znatno olajšal vaše čiščenje.
Ciklonski sesalec ima t.i. mehak zagon motorja z močjo 700W, moč motorja je nastavljiva z vrtljivim gumbom. Opremljen je s HEPA filtrom, ki zagotavlja, da iz sesalca izhaja čistejši zrak, kot ponavadi, poleg vsega pa je ta filter tudi pralni. Sector ECO sesalnik ima veliko sesalno moč, ki je enaka moči 2200W motorja, poraba električne energije pa je manjša.
V današnji ponudbi boste prejeli ciklonski sesalnik Sector s 700W ECO motorjem, z novo EFECTIVE krtačo na preklop za preproge in trde površine, ki je bistveno boljša in učinkovitejša od navadne krtače, s podaljšano teleskopsko cevjo iz nerjavečega jekla (90 cm), z gumiranimi kolesi, ki ne poškodujejo tal, s samodejnim navijalcem kabla (6 m) in dvemi mesti za šobe. Sesalnik ima tudi možnost nastavitve moči motorja, HEPA pralni filter, slovenska navodila ter dva priložena dodatka, in sicer kombinirani nastavek - nastavek s krtačko za blago in preproge in ozki nastavek.
Ultra lahka oblika in teža sesalca sta kot nalašč za prenašanje in sesanje po stanovanju. Zbiralnik za prah se odstrani s pritiskom na gumb, inovativen sistem *KLIK*, ki omogoča izpraznjevanje zbiralnika (enostavno in higienično). Ponuja pet stopenj filtracije in posodo za prah. Pohvali se lahko s 30 % manjšo porabo pri isti moči sesanja kot sesalnik z 2200W močjo motorja (po prejšnjih oznakah). Ima tudi možnost nastavitve moči, za prilaganje različnim površinam (trda tla, preproge, zavese).
Sesalniku ne manjka niti termostat proti pregrevanju motorja.
Izbirate lahko med naslednjimi atraktivnimi barvnimi kombinacijami: črno-rdečo, črno-oranžno in črno-svetlo zeleno barvo sesalnika. Izberite vam ljubšo barvo in naj v vaš dom vstopi nov kvaliteten in varčen sesalec!
Na kupljen izdelek boste prejeli 12-mesečno garancijo.
Imejte tudi vi čist dom, v katerem boste z veseljem preživljali svoj čas!
Tehnični podatki:
Multiciklonska tehnologijaVisoko zmogljiv motor (nova, četra generacija visoko zmogljivih motorjev) Ciklonski HEPA filter Nazivna moč: 700W (ECO visoko zmogljivi motor = po starih oznakah 2200W) Zagon motorja: Soft start, mehak zagonSesalna moč: 200WVacuum: > 20,6 kPa (700W motor),Sistem filtracije: 5 stopenj filtracijeFilter: HEPA Super Clean (pralni filter)Posoda za prah: na *KLIK*, enostavno odstranjevanje in praznjenje Pralen penasti filter: DARaven zvočne moči: 74dBNihajni pospešek: 2,0 m/sTermostat proti pregrevanju motorjaPosoda za prah: 2-litrskaDolžina omrežnega kabla: 6 mPovprečna letna poraba energije [kWh]: 25,4Energijski razred AModelsko leto 2017Nove atraktivne barve: črna v kombinaciji z oranžno ali rdečo


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.