Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Biograd na moru: 3-dnevno Valentinovo razvajanje in sprostitev ob morju le 88 € za 2 osebi. Vključen polpenzion!

Biograd na moru: 3-dnevno Valentinovo razvajanje in sprostitev ob morju le 88 € za 2 osebi. Vključen polpenzion!

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Dalmacija vabi na romantičen, valentinov oddih ob morju! Valentinovo v Biogradu na moru z namestitvijo v penzionu Jelena ali Gordana. 3-dnevni oddih le 88 €, namesto 128 € za 2 osebi. Vključen polpenzion! Vsako leto se za...


Odpravite se na valentinov oddih v Biograd na Moru, mesto, ki živi celo leto. Če želite romantično valentinovo preživeti ob čudovitih plažah ob čistem morju, neverjetni kulinarični ponudbi in prijetni glasbi, je edina prava izbira bližnja Dalmacija. V ponudbi pred vami vam ponujamo 3-dnevni oddih v Biogradu na Moru, kjer vas bo lokalna agencija Sani Tours namestila v različne apartmaje, ki so odlično opremljeni, urejeni ter z lego na atraktivnih lokacijah. 
Biograd na moru leži na polotoku in je obkrožen z moderno marino in sprehajališčem, ki odpira pogled na Pašmanski kanal in sosednje otoke.
Otok Pašman lahko obiščete z ladjo iz Biograda na morju ali Sv. Filipa i Jakova. Otok ima le 3500 prebivalcev. Pri dopustnikih je Pašman priljubljen predvsem zaradi čudovitih plaž, slikovitih zalivov in čiste vode.REGATA Sv. Valentin - Valentinova jadralna regata YC BiogradVsako leto se za praznik zaljubljencev v Biogradu na moru odvija klubska Ljubavna regata Yacht Club Biograd.Obiskovalce čaka ogled jadranja zaljubljenih posadk, obisk vseh 4 otokov ljubavi in veliki finale v obliki obešanja srca in privezovanje vozlja zaščite na oljko v Marini Kornat. Hrana in pijača? Da. Eko izdelki? Ja, tudi to bo, ter dobra glasba, vsekakor!     
V bližini vaše namestitve pa imate tudi ogromno možnosti za SPA in gurme razvajanja.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.