Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

CVETLIČNI SEJEM PORDENONE, Pordenone, Italija - 19,90 EUR - Prevoz s turističnim avtobusom na navedeni relaciji za 1 osebo, Cestne pristojbine in parkirnine

CVETLIČNI SEJEM PORDENONE, Pordenone, Italija - 19,90 EUR - Prevoz s turističnim avtobusom na navedeni relaciji za 1 osebo, Cestne pristojbine in parkirnine

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Prireditev je ena od pomembnejših na tem deluEvrope in vsako leto privabi veliko število strokovnjakov in ljubiteljev cvetjaiz vsega sveta. Ogledali si bomo paviljone z domišljeno rastlinskoscenografijo: gaje, tropske nasade, angleške parke in podobno. Na razstavi bomolahko kupili tudi semena, čebulice, gomolje, sadike najrazličnejših rastlin,lončnice sobnih in vrtnih rastlin, rezano cvetje, orodje za obdelovanje inzalivanje, opremo za vrtove, parke in terase, strokovno literaturo ovrtnarjenju in gojenju rastlin.


Odhod avtobusa iz Slovenije v jutranjih urah.Odpeljali se bomo proti Italiji, mimo Portogruara v Pordenone, kjer bomoobiskali sejem cvetja Ortogiardino. 


Popoldne sledi krajši sprehod po mestnem jedru Pordenona, ki leži obreki Noncello. Sprehodili se bomo po ulici Corso Vittorio Emanuele II. Invideli mestno hišo, cerkev nekdanjega frančiškanskega samostana in cerkev sv.Jurija, ki se ponaša z mogočnim zvonikom. 


Pozno popoldne se bomo odpravili proti domu in seustavili še v nakupovalnem središču TiareShopping, ki se ponaša s številnimi trgovinami. Po nakupovanju pa bo sledilpovratek proti domu, kamor je predviden prihod  v večernih urah.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.