Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

APARTMAJI SILVA, Ljutomer, Slovenija - 109 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

APARTMAJI SILVA, Ljutomer, Slovenija - 109 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartmaji Silva se nahajajo v osrčju Prlekije, od Bioterm Mala Nedelja in term Banovc so oddaljeni slabih 9 km, nekaj manj od vinorodnega turističnega Jeruzalema. Le 3 km od apartmajev je oddaljeno Gajševsko jezero, kjer najdejo svoj mir ribiči, v vetrovnem vremenu pa tam uživajo surfarji. Mimo Apartmajev Silva peljejo pohodne poti, kolesarske poti, trgovina pa je oddaljena le slabih 5 minut hoje.


Stanovanjska hiša je prenovljena leta 2008 v apartmajsko hišo, kjer danes najdete 5 enot: 2 apartmaja, en studio in dve sobi, skupno 13 postelj in še tri dodatna ležišča. Apartmaja in studio imajo opremljeno kuhinjo, vsak prostor ima svojo kopalnico, televizijo in brezžično internetno povezavo. V prvem nadstropju je en apartma in studio z balkonom, ter ena soba; v pritličju pa je triposteljna soba, štiriposteljni apartma s skupnim prostorom za druženje. Ob hiši je tudi parkirni prostor.


V prijetnih pomladnih dneh se lahko osvežite v bližnjih termah, se sprehodite v čudoviti naravi Panonske nižine ali pa zaigrajte vašo najljubšo športno igro na igriščih v okolici. Svet med Muro in Dravo je izjemno bogat z naravno dediščino. Obe reki nudita življenjski prostor številnim ogroženim živalskim in rastlinskim vrstam. Domačini si ob krajinskem parku Jeruzalem in krajinskem parku Radgonsko – kapelske gorice prizadevajo za ustanovitev regijskega parka Mura in krajinskega parka Središče ob Dravi.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.