Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

FIRST MINUTE - HOTEL DELFIN POREČ, Poreč, Istra, Hrvaška - 689 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom za 2 osebi, 7x polpenzion za 2 osebi

FIRST MINUTE - HOTEL DELFIN POREČ, Poreč, Istra, Hrvaška - 689 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom za 2 osebi, 7x polpenzion za 2 osebi

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Izkoristite priložnost in si že zdaj priskrbite odlične poletne počitnice po ugodni ceni! Hotel Delfin v Poreču je pravo mesto v malem. Najdite zatočišče predvsakdanjostjo v simpatičnem hotelu, v katerem vam nikdar ne bo dolgčas. Zabava v večernih urah, organizirano nočno kopanje in sprehodi podzvezdnatim nebom ustvarjajo idealno mesto za vse romantike.


Hotel se ponaša z dvigalom, varovanim parkiriščem, kongresnim centrom in zunanjimbazenom. V neposredni bližini se nahaja javna plaža in frizerski salon. 


V prostem času si lahko privoščite obilico zabave ob igri mini golfa alitenisa na tenis igrišču ter ob raznih vodnih športih in animacijskih programih.Lahko pa se sprehodite po urejenih peš poteh ali pa si privoščite izlete pookolici. 


Po tem pa se lahko ustavite v glavni restavraciji ali čudovitem bistroju naplaži.


Pravijo, da istrska obala v vsaki uvali skriva eno plažo. V primeru Poreča se v vsaki laguni skriva vsaj nekaj plaž, ena lepša od druge. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.