Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

-30% popust na 5 obiskov solne sobe za otroka do 12. leta starosti

-30% popust na 5 obiskov solne sobe za otroka do 12. leta starosti

31%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Solna soba je posebna soba, ki je v celoti obložena z naravno kameno in morsko soljo.Je popolnoma naravna, varna in učinkovita pomoč pri lajšanju bolezni spodnjih in zgornjih dihal ter pri težavah s kožo. 

Pri solni terapiji ali haloterapiji gre za vdihavanje in izpostavljanje telesa suhemu solnemu aerosolu. Poglavitna naloga suhega solnega aerosola je, da čisti, razkužuje in regenerira dihala in kožo.

Morska sol vsebuje več kot 80 elementov, ki blagodejno učinkujejo na imunski sistem, kožo, dihala ter celotno telo. Ena od naravnih značilnosti soli je, da le-ta absorbira bakterije in viruse. Ker je solna soba v celoti obdana s soljo, se tako ustvarja sterilno okolje. Solni aerosol ima močan vpliv na delovanje limfnega sistema, zato pospešuje izločanje toksinov iz telesa in odvečne vode iz podkožja. Zamašeni noski se po solni terapiji odprejo in proces izboljšanja počutja steče.

Občutek ob obisku solne sobe je pomirjajoč. Neizmerna belina solne sobe  povzroča občutek spočitosti in ugodja, hkrati pa izredno dobro vpliva tudi na naš spanec. Obisk solne sobe je prijetno in koristno doživetje!

Primerna je za ljudi vseh starosti in otroke od šestega meseca dalje, še posebej tiste, ki jih mučijo zdravstvene težave, kot so: astma, bronhitis, vnetje dihalnih poti, gripa, vnetje žrela, alergije, vnetja ušes in sluznice obnosnih votlin, ekcemi ter dermatitis. Pomagajo tudi pri kroničnem stresu, utrujenosti, slabem spanju, smrčanju …

Najboljši učinek bo dosežen ob več zaporednih obiskih solne sobe.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.