Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

ZDRAVILIŠČE RADENCI - HOTEL IZVIR, Radenci, Slovenija - 164 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni Economy sobi s francoskim ležiščem za 2 osebi, Neomejeno kopanje v termalnem kompleksu

ZDRAVILIŠČE RADENCI - HOTEL IZVIR, Radenci, Slovenija - 164 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni Economy sobi s francoskim ležiščem za 2 osebi, Neomejeno kopanje v termalnem kompleksu

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Čofotanje v bazenih, zabavne aktivnosti za vse starosti, številne pustolovščine in seveda skrb za zdrav življenjski slog. V Zdravilišču Radenci vam zagotovo ne bo dolgčas!


Hotel Izvir leži ob zelenem zdraviliškem parku z edinstvenim izvirom mineralne vode iz Radencev. Ni prav dosti dežel, ki bi se lahko ponašale s toliko naravnimi izviri mineralne vode kot Radenci z okolico. Znanih je več kot 45 izvirov. Arheologi so ugotovili, da so izvire tukajšnje mineralne vode izkoriščali že v pradavnini. Ime Hotela Izvir je naš poklon tem čudovitim darovom narave. Ima sobe za zdraviliške in druge goste. Ponuja vse zdraviliško udobje z neposrednim vstopom v termalni svet ter zdravstveni in wellness center. 

 
Udobne dvoposteljne sobe z ležiščem širine 180 cm ali ločenima ležiščema širine 90 cm ponujajo pogled na Muro. V vsaki sobi (22 m2) je kopalnica s kadjo s tušem in WC-jem ter pisalna miza.


Termalni park Zdravilišča Radenci vas z 10 bazeni vabi, da preizkusite blagodejno moč termalne vode. Naši gostje pogosto pravijo, da ob bazenih preživijo prav ves dan! Bazeni s termalno vodo vas bodo sprostili, obenem pa so blagodejni pri težavah z gibalnim sistemom. Še posebej boste uživali v bazenih s podvodnimi masažami! Blagodejni vpliv radenske mineralne vode boste občutili v različnih mineralnih kopelih, inhalacijah in pitnih kurah, telo pa lahko prečistite tudi v razkošnem svetu savn.
 




Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.