Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

B GOLD LUXURY ROOMS, Split, Dalmacija, Hrvaška - 94 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

B GOLD LUXURY ROOMS, Split, Dalmacija, Hrvaška - 94 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Samo 15 minut od centra Splita, vas pričakujejo B Gold Luxury Rooms – idealne sobe za vaš oddih in sprostitev. Sobe so zelo moderne in razkošno opremljene, vsaka pa ima kopalnico, Wi-Fi, TV, minibar in klimo. Jedilnica, kjer strežejo zajtrk, se nahaja v sklopu objekta. Edinstven del objekta je Beauty Clinic B & G, ki že 22 let nudi zdravstvene in kozmetične tretmaje.


Sobe so od obale oddaljene 900 metrov, od centra mesta 2 km, od restavracije 250 metrov in od najbližje trgovine200 metrov. Rezervirajte svojo sobo v B Gold Luxury Rooms in doživite luksuz in zlato lepoto Splita – srca Dalmacije!


Split je večno mlado mesto utripa v samosvojem urbanem ritmu. Njegovo srce je Dioklecijanova palača, ki je skupaj z zgodovinskim centrom mesta na seznamu svetovne kulturne dediščine. Nahaja se na najtoplejšem območju severne obale Sredozemlja in ponuja bogato turistično ponudbo, edinstveno kulturno doživetje, zaradi česar je idealna dopustniška destinacija preko celega leta.   


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.