Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SUPER CENA! Nepozabna 40-minutna PLOVBA in BREZPLAČNO KUHANO VINO ali ČAJ z novo Ladjico EMO po reki Ljubljanici (plovbe ob petkih in sobotah, kuponi so unovčljivi do 3.2.2018)

SUPER CENA! Nepozabna 40-minutna PLOVBA in BREZPLAČNO KUHANO VINO ali ČAJ z novo Ladjico EMO po reki Ljubljanici (plovbe ob petkih in sobotah, kuponi so unovčljivi do 3.2.2018)

63%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ste že doživeli plovbo po Ljubljanici? Če še niste, potem ne smete spregledati današnje ponudbe, saj vas čaka nepozabna dogodivščina po Ljubljanici!
Čudovit pogled na Ljubljano, ob katerem vas bosta grela tudi kuhano vino ali čaj, z nove ladjice Ema. Priskrbite si samo še dobro družbo in imeli boste vse za popolno doživetje!
Odhodi in prihodi: ŽITNI most (v smeri toka reke, naslednji za Zmajskim mostom) - rečna ladjica EMA. Ladjica je zaprta in ogrevana. Ima urejen WC.
Vstop na ladjico možen samo z NATISNJENIM KUPONOM!
Plovbe bodo potekale ob PETKIH in SOBOTAH in sicer ob sledečih urah: 14:00, 14:45, 15:30 in 16:15.
O REČNI LADJICI EMA
Rečna ladjica Ema je delo mladega inovatorja in izumitelja Janija Kosa. Izdelava barke je le eden izmed njegovih inovativnih projektov. Barčico lahko srečamo med plovbo po Ljubljanici.
Odpoved je možna zaradi previsokega vodostaja reke in/ali slabega vremena – v tem primeru bo vožnja premaknjena na drugi dan, ko bodo razmere primerne za plovbo. Ladjice ne plujejo pri visokem pretoku, da ne bi prihajalo do razočaranj zaradi odpovedi vožnje, vas prosimo da kliknete na povezavo, ter v razpredelnici poiščete podatke pretoka za reko Ljubljanico (merilna postaja Moste), če je pretok večji od 100 m³/s, potem vas prosimo, da nas prej pokličete za preverjanje izvajanja plovb, če pa je pretok večji od 120 m³/s potem so zapornice odprte in nobena ladjica ne pluje zaradi varnosti!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Braava jet® m6138
OMEJENA KOLIČINA