Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Profesionalno TRISLOJNO POLIRANJE S KERAMIČNO ZAŠČITO LAKA vašega avtomobila v AC Zvezda v Ljubljani (Kuponi so unovčljivi do 28.2.2018)

Profesionalno TRISLOJNO POLIRANJE S KERAMIČNO ZAŠČITO LAKA vašega avtomobila v AC Zvezda v Ljubljani (Kuponi so unovčljivi do 28.2.2018)

53%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Vaše vozilo je ena najdražjih stvari pri vas in nasploh v vašem življenju. Takoj za vašim domom. Vedno je izpostavljeno raznim dejavnikom, ki pa ga lahko in ga poškodujejo, če le ta ni pravilno zaščiten in negovan!
Poliranje avtomobilov je postopek, ki popravi poškodbe na avtomobilu, ki jih povzroča sonce, onesnaženje ozračja in predmeti, kot so kamenčki, vejice itd. in pa seveda pranje z nekvalitetnimi šamponi in brisanje z neustreznimi krpami. Rešitev za poškodovano vozilo je strokovno poliranje! Poliranja vozil danes ni več možno izvajati ročno. Novodobne polirne paste so izjemno obstojne, vendar težje za obdelavo. Poliranje je potrebno prepustiti strokovnjakom, ki to opravijo s pomočjo ustreznih strojev.
TRISLOJNO POLIRANJE odstrani manjše vidne poškodbe laka, holograme, letečo rjo ipd. Keramična zaščita je ob pravilnem nanosu obstojna dve leti. V tem času ščiti vaše vozilo pred lažjimi praskami, kislim dežjem, ptičjimi iztrebki, UV žarki, ... Prav tako ohranja lesk laka, katerega dosežemo s poliranjem vozila. Vozila zaščitena s keramično zaščito operete 50% hitreje. 
Zapeljite se torej v AVTOPRALNICO ZVEZDA, kjer vam bodo svetovali strokovnjaki za poliranje in z zadovoljstvom boste odpeljali vaš SPOLIRAN avto na turo po mestu.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Braava jet® m6138
OMEJENA KOLIČINA