Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL IRISH, Bihać, Bosna in Hercegovina - 57 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

HOTEL IRISH, Bihać, Bosna in Hercegovina - 57 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

81%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Irish Hotel Bihać jenovo zgrajeni hotel, ki vam nudi popoln oddih v mirnem delu Bihaća, mesto,skozi katerega teče reka Una, ena najlepših in najbolj čistih rek tegapodnebja.

Bihać je šarmantno mestece na obali reke Una, med NP »Una«in NP »Plitvička jezera«. Področje občine Bihać predstavlja edinstveno naravnocelino v tem delu Evrope, ki je vredna za ohranitev biološke raznolikosti.Danes je Bihać ena najbolj priljubljenih destinacij kontinentalnega turizma vBiH, osredotočena na športni turizem, v katerem prevladujejo rafting,padalstvo, kolesarjenje, ribištvo in lov, eko-turizem ter kulturno-zgodovinskiturizem.

Irish hotel ponuja odlične storitve v vrhunsko urejenihprostorih in ugodnih cenah za vse goste, ki želijo odkriti gostoljubje inlepote tega mesta. Od samega središča mesta je oddaljen le 300 metrov, nahajase pa ob Žegarski aleji, ki je od nekdaj veljala za zbirno mesto mladine mestaBihać. Hotel razpolaga z 18 udobnih sob, s skupno 49 ležišč. Na razpolago sovam 2 enoposteljni, 4 dvoposteljne, 7 triposteljnih, 2 štiriposteljne, 1petposteljna soba ter 2 Deluxe apartmaja. Vse sobe so okusno opremljene inklimatizirane, imajo luksuzno kopalnico, mini bar, LCD TV ter brezplačen dostopdo brezžičnega interneta.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.