Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL KRIM - BLED, Bled, Slovenija - 69 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x polpenzion (zajtrk in večerja) za 2 osebi

HOTEL KRIM - BLED, Bled, Slovenija - 69 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x polpenzion (zajtrk in večerja) za 2 osebi

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Bled je obvezna destinacija vseh turistov, ki želijo obiskati največje lepote naše majhne državice. Kdaj ste sami nazadnje obiskali ta slovenski biser? Odkrijte prečudovito naravo, ki obdaja jezero, in se s čolničkom odpravite na edini slovenski otoček. Nič ni lepšega kot pozibavati se na mirnih jezerskih vodah; občudovanje osupljivih sončnih zahodov, ko se sonce potopi za okoliške gore, medtem ko uživate v odlični večerji, pa vaju bo še bolj povezalo in ponovno prižgalo iskrice v očeh.


Hotel Krim leži v središču Bleda, zgolj streljaj od Blejskega jezera in v neposredni bližini športne dvorane in parkirišča. Ponaša se z bogato, več kot 50-letno tradicijo in ponuja številne možnosti za preživljanje sproščujočega ali aktivnega oddiha. Posebno priljubljen je pri športnikih, turističnih skupinah in počitniških gostih, ki iščejo udobno, cenovno dostopno nastanitev v središču dogajanja.


Hotel Krim ponuja 111 hotelskih sob in 4 apartmaje. Več kot 20 sob je triposteljnih, drugo pa so dvoposteljne sobe z zakonskimi ali ločenimi ležišči ter enoposteljne sobe. Vse so opremljene s telefonom, satelitsko televizijo, kopalnico s kadjo ali prho in z brezplačnim brezžičnim dostopom do interneta. Večina sob ima tudi balkon.


V sprostitvenem centru Studenec so gostom na voljo turška, finska in infrardeča savna, topli masažni bazen, ohlajevalni bazen in kotiček, namenjen počitku med savnanjem. V masažnem salonu se lahko prepustite spretnim prstom maserjev, ki vas bodo razvajali z različnimi masažami.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.