Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

KEMPINSKI HOTEL ADRIATIC, Savudrija, Istra, Hrvaška - 125 EUR - 1x nočitev v Superior sobi s pogledom na park za 2 osebi, 1x gourmet zajtrk za 2 osebi

KEMPINSKI HOTEL ADRIATIC, Savudrija, Istra, Hrvaška - 125 EUR - 1x nočitev v Superior sobi s pogledom na park za 2 osebi, 1x gourmet zajtrk za 2 osebi

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Si lahko zamislite še kaj boljšega kot udobno sobo v Kempinski Hotelu Adriatic, prebujanje v objemu zelenja in pogled na razkošne ladje, ki mirno plujejo proti cilju, sprostitev in uživanje ob jutranji kavi na hotelski terasi?


Mar ne bi bilo nebeško, če bi vam bila poleg popolnega wellness doživetja namenjena še razkošna in resnično avantgardna soba? Čeprav je interpretacij za besedo »razkošje« mnogo, ni ene, o kateri Kempinski Hotel Adriatic ne bi imel odličnega znanja – to znanje in razumevanje želja visokih gostov pa združuje v čarobno doživetje.


Edinstven Carolea SPA vas vabi, da se potopite v svet sprostitve in pozitivnih misli ter se prepustite vseobsegajoči tišini in miru. Objekt se ponaša z ogrevanimi zunanjimi bazeni ter dvema jacuzzijema, v notranjosti pa najdete velik ogrevan notranji bazen, sobe za tretmaje, parne kopeli, savne, ledeno kabino in rimske kopeli. Privoščite si čutno nego telesa in obraza in doživite trenutke okrepitve in užitkov.


Drugi del zgodbe sprostitve in razkošja pa seveda zaznamujejo sobe Kempinski Hotela Adriatic. Sobe imajo balkon in se bohotijo z 41 m2 udobno in v sodobnem slogu opremljenih bivalnih površin. Čudoviti pogledi na bujne vrtove in neokrnjeno naravo pa izzovejo harmoničnost in spokojnost.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.