Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

VIKEND RAZVAJANJE V HOTELU GARDEN HILL , Velika Gorica, Zagreb, Hrvaška - 159 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

VIKEND RAZVAJANJE V HOTELU GARDEN HILL , Velika Gorica, Zagreb, Hrvaška - 159 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Garden Hill je novo zgrajen hotel v Veliki Gorici, nedaleč od mednarodnega letališča Zagreb. Ima 39 sob in 6 apartmajev, prostoren wellness, sejne sobe in vrhunsko a la carte restavracijo.


Dvoposteljne sobe imajo 26 kvadratnih metrov. Opremljene so s pohištvom in opremo, ki vam omogoča nemoten delovni dan ali pa sproščanje po napornem dnevu. Sobe imajo posteljo, internet, sef, mini bar, satelitsko televizijo, kopalnico s sušilcem za lase in hotelsko kozmetiko.



Restavracija Hill je del hotela Garden Hill. Restavracija gostom nudi bogat zajtrk, prav tako pa so na voljo a la carte jedi, ki bazirajo na tradicionalni hrvaški kuhinji. Restavracija ima kapaciteto 200 sedežev, njena velikost pa ponuja možnost organiziranja sprejemov, zabav, porok in drugih svečanosti. V sklopu hotela so na voljo tudi manjše sejne sobe ( 50 m2 in 52 m2). Wellness Hotela Garden Hill je zasnovan tako, da gostom omogoča sproščujoče trenutke po dolgem dnevu. Poleg SPA cone, nudijo tudi frizerski salon. Wellness ima 400 m2 in vključuje finsko savno, jacuzzi, ogrevane ležalnike, tuše presenečenja in masaže.


Velika Gorica je šesto največje mesto na Hrvaškem in v neposredni bližini Zagreba. Mednarodno letališče se nahaja v bližini Velike Gorice, zato je to privlačna destinacija tako za poslovno potovanje kot tudi za zaseben oddih.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.