Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL VIENNA ZAGREB, Zagreb, Hrvaška - 40 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

HOTEL VIENNA ZAGREB, Zagreb, Hrvaška - 40 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Vienna jemanjši boutique hotel 3*, ki neguje duh, atmosfero in toplino dunajskegavzdušja, ki se čuti v vseh vsebinah hotela. Nahaja se v zahodnem delu mesta, vneposredni bližini Sky Office-a, najnovejšega in največjega poslovnega stolpa vZagrebu. Poleg odlične lokacije, svojim gostom nudi tudi ugodno, a kakovostnonastanitev!


Če iščete nastanitev v Zagrebu s sprejemljivo ceno, dobrolokacijo in prijaznim osebjem, potem je hotel Vienna prava izbira. Hotelrazpolaga z enoposteljnimi, dvoposteljnimi in triposteljnimi sobami, ki soopremljene s skrbnostjo. Prijetne sobe so opremljene kakovostnim pohištvom izlesa, nudijo pa TV sprejemnik, satelitski program, direktno telefonsko linijokot tudi neomejen dostop do interneta. V neposredni bližini se nahaja javno parkirišče.Hotel je dobro povezan z mestnim prevozom z vsemi deli mestakot tudi z Zagrebškim velesejmom.


Glede na bogato in raznoliko ponudbo glavnegamesta zabave zagotovo ne bo manjkalo. Obiščite znamenitosti, sprehodite se poIlici in uživajte v nakupovanju, obiščite gledališča ter galerije, razvajajtese v vrhunskih restavracijah, za konec dneva pa si privoščite z obiskom jazzkoncerta, ki so zelo popularni v Zagrebu. V hotelu Vienna pa se boste spočiliod celodnevnih aktivnosti.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.