Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

3 DNEVNI ODDIH ZA 2 OSEBI ALI DRUŽINO, 2X NOČITEV Z ZAJTRKOM V WELLNESS HOTELU EXCLUSIVE****, SARAJEVO: AKCIJA 56€ namesto150€! KUPONI SE LAHKO ZDRUŽUJEJO V VEČ DNEVNI ODDIH!

3 DNEVNI ODDIH ZA 2 OSEBI ALI DRUŽINO, 2X NOČITEV Z ZAJTRKOM V WELLNESS HOTELU EXCLUSIVE****, SARAJEVO: AKCIJA 56€ namesto150€! KUPONI SE LAHKO ZDRUŽUJEJO V VEČ DNEVNI ODDIH!

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


PONUDBA ZAJEMA !

  • 3 dnevni oddih v dvoje /2 nočitvi z bogatim zajtrkom in wellnessom
  • Kuponi se lahko združujejo v več dnevni oddih!
  • turistična taksa je vključena v ceno
  • V hotelu je frizeski salon, fitness in wellness - savne, solarij in raznovrstne masaže.
  • brezplačen brezžični internet, SAT TV z LCD monitorjem, klima,brezplačno parkiranje.
  • KUPON JE UNOVČLJIV DO 1.4.2018
  • Doplačila: Otroci od 2 - 5. leta  5€/ noč ; od 5 - 10. leta  doplačilo 10€/ noč. za otroka od 10 leta  naprej pa doplačilo 15€/ noč

Vabimo vas v Hotel Exclusive**** v Sarajevu, ki s svojo lokacijo omogoča, da se po dnevu polnem neverjetnih trenutkov umaknete v mirnejši del mesta in uživate v vseh presežkih, ki vam jih hotel ponuja.

Vse sobe so A kategorije: velikost okoli 22m2, zakonska postelja, SAT TV z LCD monitorjem, klimatska naprava, mini bar, velika hitrost interneta (LAN) priključek, telefon, mini sef, kopalnica s prho, SOS in kartica varnostnega sistema, kozmetični in higienski izdelki, hotelski copati, sušilnik za lase, brezplačno pokrito parkirišče, ki je osvetljeno in pokrito z video nadzorom.

ZAKAJ OBISKATI SARAJEVO?

Ko se pripelješ v Sarajevo res nimaš občutka, da je tu pred leti divjala vojna. Seveda se tu pa tam še najde kakšna stavba s strelskimi ranami, pa tudi kakšno večje, neobnovljeno poslopje. Ampak glede na to, da se Sarajevo nahaja v osrčju Balkanu, bi to lahko tolmačili tudi kot posledico pomanjkljivega vzdrževanja in dojemanja življenjskih prioritet.

Najzanimivejši del je vsekakor Baščaršija. Stari del mesta, zaprt za promet, poln trgovinic, čevabdžinic, gostiln, gostilniškh vrtov … skratka, sprehod po tem mestnem predelu se lahko zavleče pozno v noč. V bližini Sarajeva, natančneje v Ilidži, kjer se nahaja hotel Exclusive, pa se nahaja tudi izvir reke Bosne, ki je urejen v prijeten park, kjer boste odpočili dušo in telo.

Sarajevo je eno najpomembnejših mest na Balkanu in postaja sodobna evropska prestolnica. Mesto se širi vzdolž reke Miljacke. Obkrožen je z gorami Bjelašnico, Igmanom, Jahorino in Trebevićem, ki ponujajo dobre pogoje za zimske športe. Vsi, ki pa vas šport ne privlači, boste z obiskom Sarajeva lahko uživali ob prepletanju islamskih kultur in zahodnih kulturnih vplivov. Nepozaben je sprehod po tržnici Baščaršija v starem delu mesta, ogled številnih mošej (Begova džamij, Ali paševa džamija, Carjeva džamija), mestne hiše, Narodnega muzeja in Muzeja mesta Sarajevo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.