Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

STROJNA LIMFNA DRENAŽA (5x45 min)'BEAUTY EXPERT'2v1 ZA UČINKOVITO IN HITRO PREOBLIKOVANJE TELESA: 5 obiskov po 45 minut! Salon IMPERIJA, LJ, AKCIJA 14.6€ namesto 175€!

STROJNA LIMFNA DRENAŽA (5x45 min)'BEAUTY EXPERT'2v1 ZA UČINKOVITO IN HITRO PREOBLIKOVANJE TELESA: 5 obiskov po 45 minut! Salon IMPERIJA, LJ, AKCIJA 14.6€ namesto 175€!

98%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


  • Ponudba zajema: 5x45 minut strojne limfne drenaže, ki zajema 2 tretmaja na enkrat: STROJNA LIMFNA DRENAŽA + TRETMA IR VALOVANJA
  • Delovni čas IMPERIJA: 6.00 - 21.00, Sobota: 08.00 - 13.00, Nedelja in prazniki zaprto!
  • Kupon je unovčljiv do vključno 3.03.2018!
  • Najmanj kar lahko storite zase!

FUNKCIJE: zmanjševanje telesne teže, oblikovanje postave, odstranjevanje maščobnih oblog, limfna drenaža, odstranjevanje toksinov (detox), pospešuje izločanje tekočin iz telesa, blagodejno vpliva ne celotno telo in organizem, pospešuje krvni obtok in s tem preprečuje nastanek vnetnih ven (priporoča se vsem ki veliko sedijo ali stojijo

Za boljše počutje in boljšo kondicijo telesa… za odvajanje vode, pomoč pri hujšanju ter odpravljanju celulita si privoščite 5x45 minut strojne limfne drenaže v salonu Imperija.

STROJNA LIMFNA DRENAŽA
Strojna limfna drenaža je zasnovana po načelih ročne limfne drenaže. S pomočjo napihljivih manšet in pravilno izbranim programom, ki posnema delo rok, dreniramo nogi, zadnjico in trebuh. Tako bistveno izboljšamo prekrvavitev tkiv in iz njih odplavimo ostanke presnove. Hkrati zmanjšamo količino proste tekočine med celicami, ki je v veliki meri kriva za zastoj limfnega pretoka. Limfna drenaža je nenadomestljiva pri vseh terapijah celulita. 
Strojna limfna drenaža očisti telo strupov, odpravlja celulit, zastajanje vode v telesu in zatekanje nog oziroma "težke noge", preprečuje vnetje ven in pospešuje krvni obtok.
Limfna drenaža je dopolnilna terapija, ki pomaga zmanjšati obseg maščobnega tkiva in celulita. Terapija deluje protistresno, na splošno izboljša naše počutje in je odlična preventiva proti nastajanju krčnih žil. 

IR INFRA RDEČE VALOVANJE
S pomočjo IR (infrardeče) energije se sprošča toplotna energija, kar ima neposreden učinek na strukturo maščobnih celic. S tem se cirkulacija krvi in delovanje limfe pospešita, pospeši se metabolizem ter biokemijska reakcija katera povzroči razkroj maščobnih celic. Poleg tega IR toplotna energija pripomore k temu, da se pospešijo presnovni procesi in poveča aktivnost notranjih organov.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.