Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Golte 4*: SKI karta in savnanje v Wellnessu nad oblaki le 29,90 €

Hotel Golte 4*: SKI karta in savnanje v Wellnessu nad oblaki le 29,90 €

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Sprostitveni in wellness paket le 29,90 na osebo. Vključena 3-urna smučarska karta na smučišču Golte. Popolno izkoriščen dan zaključite s sprostitvijo v idiličnem in prenovljenem gorskem wellnessu nad oblaki, kjer vas...


Hotel Golte 4* se nahaja v čudovitem okolju Krajinskega parka Golte. Na 1410 metrih nadmorske višine se vam odpre pogled na Kamniško-Savinjske Alpe ter Savinjsko dolino, ki predstavlja pravcat mozaik doživetij. Smučarski center Golte je priljubljeno smučišče v Zgornji Savinjski dolini, ki je v zadnjih letih prejelo mnoga priznanja za urejenost prog, med drugim so ga smučarji izbrali za Naj smučišče. Dostop do smučišča je možen z nihalko Žekovec ali po asfaltirani panoramski gorski cesti.
Proge na smučišču Golte so raznolike, razprostirajo se na 50 hektarjih površin na nadmorski višini od 1.000 do 1600 metrov. Dobrih 12 km smučarskih prog je prilagojenih vseh vrst smučarjem, od tega je 4,4 km modrih prog, 7,4 km rdečih in slab kilometer črnih prog za najzahtevnejše smučarje. Smučarske proge na Golteh so široke in dolge, ter nudijo nepozabne razglede na Savinjsko dolino in Kamniško-Savinjske Alpe. Za smučarske tekače pa je pripravljena tekaška pot z izhodiščem na Starih stanih, turni smučarji pa se podajajo z Golt proti Smrekovcu ali Raduhi.
Večerno prijetno utrujenost po smučarskem dnevu lahko ublažite z obiskom savn in jacuzzija. Vse sobe imajo balkon, kopalnico (prha ali kad), s sušilnik za lase, TV, telefon, dostop do brezžičnega interneta, sef in mini bar.  Popolno izkoriščen dan zaključite s sprostitvijo v idiličnem in prenovljenem gorskem wellnessu nad oblaki, kjer vas čakajo savne, sprostitveni bazen, fitnes studio ter številne masaže in nege telesa. V ponudbi wellness centra so raznovrstne masaže, nege telesa, raznolike savne, kneipping ritual z ledom in možnost sproščanja v masažnih bazenih. Prepustite se prijetnemu potovanju v svet čutnih užitkov. Posebno presenečenje v wellness centru so tuši doživetij, ki demonstrirajo različne naravne pojave in vključujejo tudi aromaterapijo.  
V objemu čudovite narave vam torej zagotovo ne bo dolgčas, še bolj pa vas bo navdušil hotel Golte 4*. Hotel je prijetna in udobna namestitev, s prijaznim osebjem in lepim ambientom, kjer se boste počutili res zadovoljne.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.