Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

FALKENSTEINER HOTEL & SPA IADERA, Petrčane, Hrvaška - 243 EUR - 2x nočitev v Deluxe sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

FALKENSTEINER HOTEL & SPA IADERA, Petrčane, Hrvaška - 243 EUR - 2x nočitev v Deluxe sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Izkusite luksuz, ki ga nudi elegantni mediteranski biserJadranske obale. Dih jemajoči panoramski razgled, unikatna arhitektura skupaj zvrhunskim notranjim oblikovanjem in wellness svet v črno beli kombinacijiuvrščajo Falkensteiner Hotel & SpaIadera med najboljše spa hotele na Hrvaškem.


Hotel se nahaja na zasebnem polotoku Punta Skala, 12 km odZadra in 23 kilometrov od letališča Zadar, kjer na rtu ponuja čudovitepočitnice v sproščujočem, zasebnem in elegantnem vzdušju.


Možnosti za sprostitev je več kot dovolj, saj hotel nudi6.000 m² veliko območje z wellnessom, s fitnesom, z lepotnim salonom in s Spa Acquapura. Veličastni svet savn, panoramska zemeljska savna s pogledom namorje, ekskluzivne zasebne terme, turška kopel in raznoliki wellness tretmaji vam zagotavljajo sproščanje inužitek.   


Sobe vključujejoudoben predel s sedežno garnituro in drugo sodobno opremo. V hotelskihrestavracijah lahko pokusite mednarodno, regionalno in sredozemsko kulinariko  ter samopostrežne jedi. V vseh barih in restavracijah se lahkopredajate širokemu spektru kulinaričnih dobrot.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.