Hotel Celjska koča 3*: Romantičen oddih v objemu narave že od 99 €. Vključen VIP zakup SPA-ja ter polpenzion za 2 osebi!

Hotel Celjska koča 3*: Romantičen oddih v objemu narave že od 99 €. Vključen VIP zakup SPA-ja ter polpenzion za 2 osebi!

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Presenetite svojega partnerja s kratkim oddihom v naravi, ki bo obudil romantiko. Oddih na Celjski koči z vključeno nočitvijo, polpenzionom, zasebnim zakupom wellness prostora, tokrat že od 99 €, namesto 149 € za 2 osebi! Na izbiro...


Celjska koča s svojim neokrnjenim okoljem privlači številne obiskovalce. Ti si želijo različnih vrst sprostitve: zgolj počitek v naravi, bolj ali manj zahtevne izlete po bližnji in daljni okolici, spoznavanje zanimivih rastlinskih in živalskih vrst na “Gozdni učni poti; kolesarjem pa pomeni Celjska koča hitro dosegljiv cilj ali pa izhodišče oziroma cilj kolesarskih tur po kozjanskem hribovju. Seveda pa ne gre pozabiti tudi čudovitega wellnessa.Mestoidej je za vas pripravil romantični paket v objemu narave, ki poleg zasebnega najema wellness prostora vključuje še polpenzion in nočitev. V wellness prostoru, kjer se bosta razvajala v popolni intimi, so vama na voljo finska in turška savna, 2 masažna bazena ter prostor za oddih. Postregli pa vaju bodo tudi z ohlajeno penino, sadjem ter čajem. Predlagamo super aktivnosti: V bližini se nahaja ogromno pohodnih, sprehajalnih poti in učna pot, saj je okolica Celjske koče bogata z naravnimi bogastvi. V letu 2017 se bosta odprla tudi letno sankališče bobkart ter pustolovski park, ki bosta vašemu oddihu dodala adrenalinski pridih.
Zapeljite svojega partnerja s posebnim doživetjem, ki bo obudilo romantiko, predvsem pa izboljšalo vajino počutje. Naj se razvajanje prične.
PRAVLJIČNO CELJE

Zakaj bi odkrivali samo čar božično okrašenih tujih mest, če lahko praznično atmosfero doživite tudi v Sloveniji – PRAVLJIČNO CELJE vas bo enostavno navdušilo!
V starem mestnem jedru Celja je zadišalo po kuhanem vinu, punču, slaščicah in klobasicah,  glasba bo v mesecu decembru popestrila ulice in okrašene ulice bodo oživele Božično-novoletne hiške. Otrokom v Pravljičnem Celju namenjamo še posebno pozornost – pestro dogajanje (predstave za otroke, koncerti na prostem, umetniške intervencije, nočni nakupi….) spremljajte na www.celje.si in na FB profilu PRAVLJIČNO CELJE. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.