Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

MARK HOTEL, Beograd, Srbija - 53 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

MARK HOTEL, Beograd, Srbija - 53 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


 Spoznajte Mark HotelBelgrade ****, edinstven novi hotel v Beogradu. MarkHotel Belgrade se nahaja v mirni in prijetni okolici, v samem centru Beograda.  S svojo lokacijo predstavlja idealno izbiroza poslovneže, športnike in vse turiste.  


Mark Hotel Belgrade je oddaljenle 20 minut vožnje od mednarodnega letališča Nikola Tesla in 5 minut odavtoceste in glavne avtobusne postaje. Svojim gostom ponuja namestitev v 53moderno opremljenih sobah in apartmajih razporejenih v 8ih nadstropjih.  Ponujajo business, standard in luxury sobe,ki zadovolijo vsakeg gosta. Sobe so prostorne in imajo: antialergijsko posteljnino,pametni led tv zaslon, kablovsko tv, minibar, kopalnico s fenom, wi-fi, telefon, klimo. Poleg namestitve Mark Hotel Belgradeponuja možnost treh obrokov, transfer od letališča in nazaj, parkirišče zagoste, ki prihajajo z lastnim avtomobilom, brezplačni Wi-FI je dostopen pocelotnem hotelu. 


V neposredni bližini hotela senahajajo številne znamenitosti: trg Republike(1,2 km), Knez Mihailova ulica, Beograjska trdnjava in Kalemegdanskipark, Skadarlija (1,2 km), Trg terazije (0,6 km) in ulica kralja Milana,Bulevar kralja Aleksandra, Tašmajdanski park in cerkev Sv. Marka (0,1 km), trgSlavija, hram Sv. Save (0,9 km) in Muzej Nikole Tesle (0,5 km), Kombank arena (4,8 km) , kot tudi številni bari in restavracije, ki slikajo duh Beograda. Zapolovneže je na voljo dvorana za konference s kapaciteto do 50 ljudi, kot tudineposredna bližina Beograjskega sejma (2,8 km) in Sava centra (3 km) Hotel jepet friendly, hišni ljubljenčki so dobrodošli.  

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.