Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

NOV FRIZERSKI SALON v GROSUPLJEM! BARVANJE + STRIŽENJE + FEN FRIZURA, lahko izbirate med različnimi modnimi stili frizur (barvanje, prameni, ombre, fallayage, olaplex ...) v popolnoma novem Frizerskem salonu Lidija by SABINA v Grosupljem...

NOV FRIZERSKI SALON v GROSUPLJEM! BARVANJE + STRIŽENJE + FEN FRIZURA, lahko izbirate med različnimi modnimi stili frizur (barvanje, prameni, ombre, fallayage, olaplex ...) v popolnoma novem Frizerskem salonu Lidija by SABINA v Grosupljem...

47%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Praznični december je mesec zabav, druženja in svečanih priložnosti. Tudi vi izstopajte z čisto novo, svežo pričesko!
Zato ne zamudite današnje ponudbe frizerskega studia Lidija v Grosupljem, v kateri prejmete BARVANJE, STRIŽENJE LAS in FEN OBLIKOVANJE las. Da bo frizura čisto prikrojena vašemu okusu, si boste lahko izbrali vrsto barvanja. Ombre, prameni, olaplex, navadno barvanje ... ? Izbira je vaša!
Bujni, zdravi in lepi lasje so pomemben adut sodobne ženske, ki želi biti v koraku z modo. Pravilna nega las ter obnavljanje barve so ključni elementi, s katerimi ima lahko vsaka pripadnica ženskega spola zapeljive in prečudovite lase. Poskrbite, da boste tudi ve imele popolno frizuro, s katero boste poudarili poteze vašega obraza in obenem videti bolj mladostne!
Z obiskom frizerskega studia Lidija v Grosupljem boste svojim lasem privoščili prvovrstno nego. V današnji ponudbi boste prejeli barvanje, striženje las in fen oblikovanje za vse dolžine las. Izbirate lahko med različnimi modnimi stili frizur ter vrsto barvanja – navadno, prameni, ombre, fallayage, olaplex ... V salonu vam pripravijo želen odtenek barve, pri čemer upoštevajo tip in kakovost las. Če niste prepričani, kako točno bi izrazili svoje želje, s seboj prinesite fotografijo. Na podlagi fotografije in pogovora pripravijo mešanico vrhunskih profesionalnih materialov in jo zapišejo v beležko. Ob vašem naslednjem obisku tako spet pripravijo isto barvo, ali na podlagi tega zapisa bravo spremenijo v drug odtenek, ki ste si ga zaželeli.
Odločite se le za striženje lasnih konic ali pa se odločite za bolj drzno in modno popestritev vaše frizure. V salonu strižejo vse dolžine las po zadnjih modnih trendih. Tehniko striženja prilagodijo tipu in kakovosti las. Seveda pa ustrežejo tudi vsem, ki prisegajo na ‘klasiko’. V salonu Lidija se dobro počutijo ženske vseh generacij.
Vstopite v novo leto s svežo pričesko!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.