Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL CITY ONE DIAMOND, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 151 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

HOTEL CITY ONE DIAMOND, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 151 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Le nekaj korakov od turističnega središča starega mesta senahaja luksuzni Hotel City One Diamond. Moderen, vendar zelo udoben hotel s 4 zvezdicami,bo izpolnil vaša pričakovanja, strokovno osebje pa se bo po svojih najboljšihmočeh potrudilo, da naredi kar najboljši splošen vtis.


Hotel City One Diamond ima 12 sodobno opremljenih sob, odtega 6 deluxe dvoposteljnih sob (možnost ločevanja ležišč) s pogledom na mesto,3 standardne dvoposteljne (možnost ločevanja ležišč) sobe s pogledom na reko in3 standardne dvoposteljne sobe, ki se lahko uporabljajo kot enoposteljne. Za izpolnjevanjevseh zahtev gostov je 12 klimatiziranih sob opremljenih s kabelsko televizijo,brezplačnim brezžičnim in širokopasovnim dostopom do interneta, sušilcem zalase, hotelsko kozmetiko, klimo, mini barom, sefom, mizo in sedežno garnituro.


Hotel se nahaja na zelo mirni, a tudi središčni lokaciji vSarajevu, zato izstopa v njegovi okolici. Obdan je s številnimi znamenitostmi,kot je Latinski most, zelo blizu je najstarejši del mesta imenovan Baščaršija.Ta lokacija je znana po stičišču dveh zelo različnih kultur, moderne inorientalske, zaradi česar daje večji pomen in lepoto.


Vsebina hotela je zasnovana tako, da se boste med svojimbivanjem počutili udobno in lepo. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.