Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

VILLA VRSAR - NOVO LETO, Vrsar, Istra, Hrvaška - 90 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

VILLA VRSAR - NOVO LETO, Vrsar, Istra, Hrvaška - 90 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Popolnoma prenovljen družinski hotel Villa Vrsar 4* se nahaja v Vrsarju, majhnem istrskem mestu. Tu lahko najdete svoj mir med zelenjem okoli hotela, na hladni terasi ter ob svežini morja. S specialitetami iz restavracije, z dobro kapljico vina ter dobro družbo bo to zagotovo nepozaben dopust.


Gosti lahko bivajo v eni izmed kvalitetno ter moderno urejenih klimatiziranih in prostornih sob. Ob urejanju sob so pozornost posvečali estetskim podrobnostim ter kvaliteti samih materialov, prav tako pa v največji možni meri upoštevali tudi prihodnje udobje gostov. Restavracija hotela je odprta za goste hotela, prav tako pa je omogočen vstop tudi drugim gostom, ki niso nastanjeni v tam. Pripravljajo različne specialitete iz rib, školjk ter mesa, vse ob sodelovanju z lokalnimi dobavitelji, tako da je vsa hrana zagotovljeno domača, sveža in kvalitetna.


Okolica gostom hotela omogoča počitek v pravem smislu te besede. Pogled s terase hotela se širi od naravnega zelenja z ene strani do pogleda na morje in na staro mesto. Pogled na naravo in njen vonj - uživajte kar s terase restavracije ali pa s teras hotelskih sob.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.