Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

SKI PAKET - HOTEL RIBNO, Bled, Slovenija - 112 EUR - 2x nočitev za 1 osebo, 2x polpenzion za 1 osebo

SKI PAKET - HOTEL RIBNO, Bled, Slovenija - 112 EUR - 2x nočitev za 1 osebo, 2x polpenzion za 1 osebo

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Ribno leži v neposredni bližini Bleda, v idilični gorenjski vasici, po kateri je dobil svoje ime. Četudi Bled ni klasično smučarsko športno središče, je za ljubitelje bele opojnosti dobro poskrbljeno saj ponudba vključuje poseben ski pass s katerim lahko dostopate do kar petih različnih smučišč! 

V hotelu Ribno je gostom na voljo 58 sob in tri suite. Vse sobe so opremljene s kabelsko televizijo, telefonom, minibarom in kopalnicami s kadjo ali prho, večina pa jih ima tudi balkon ali teraso. Vanje lahko postavijo otroško posteljico ali dodatno ležišče, suite pa so primerne za štiričlanske družine in goste, ki si želijo več prostora. Celoten hotel je pokrit s signalom za brezžični dostop do interneta, kar še zlasti razveseljuje naše poslovne goste.


Prijeten ambient restavracije, panoramska terasa in zelenica ob hotelu vabijo na kulinarične užitke ob veselem druženju, naj bo povod zanj družinsko kosilo, obletnica, piknik ali celo poročno slavje. Zaradi odmaknjenosti od vrveža in izredne pozitivne energije, s katero navdaja obiskovalce, je hotel Ribno tudi priljubljen kraj za izvedbo izobraževanj, seminarjev, poslovnih sestankov, teambuildingov in motivacijskih srečanj.


Zelenje gozda, vonj po iglavcih, žuborenje reke in petje ptic vabijo k preživljanju prostega časa na svežem zraku. Pravljično okolje, v katerem leži hotel Ribno, razveseljuje ljubitelje narave, rekreativce in športnike in jim le lučaj stran ponuja obilo možnosti za sproščajoč aktivni oddih.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.