PORCIJA OCVRTIH LIGNJEV S TATARSKO OMAKO IN PRILOGO PO IZBIRI, NA TROMOSTOVJU V LOKALU RIBCA, VSE DNI V TEDNU, VSAK 5 KUPONČEK GRATIS: Vedno sveži lignji! AKCIJA 4,5€ namesto 10.8€!

PORCIJA OCVRTIH LIGNJEV S...

PORCIJA OCVRTIH LIGNJEV S TATARSKO OMAKO IN PRILOGO PO IZBIRI, NA TROMOSTOVJU V LOKALU RIBCA, VSE DNI V TEDNU, VSAK 5 KUPONČEK GRATIS: Vedno sveži lignji! AKCIJA 4,5€ namesto 10.8€!

Rezerviraj za 0,99 €

10,80 €
Cena
49%
Popust
5,31 €
Prihranek
5,49 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


  • PONUDBA ZAJEMA: PORCIJA OCVRTIH LIGNJEV S TATARSKO OMAKO + OBILNA PRILOGA PO IZBIRI: pommes frites ali krompirjeva solata ali blitva s krompirjem ali dušen riž
  • OB NAKUPU 4 KUPONOV JE PETI BREZPLAČEN!
  • kupon je veljaven do 4.02.2018 VSE DNI V TEDNU
  • VHOD DIREKTNO IZ TROMOSTOVJA ALI IZ TRŽNICE
  • Obratovalni čas restavracije:
  • PONEDELJEK 8h-16h;
  • TOREK - SOBOTA 8h-21h
  • NEDELJA 11h-18h    !   (PRAZNIKI: ZAPRTO) 

Kulinarična ponudba Okrepčevalnice Ribca je vedno sveža, saj ji lega poleg centralne ribje tržnice omogoča, da svojim gostom ponudijo dnevno sveže morske dobrote, ki jih okusite v prijetnem ambientu, pod Plečnikovimi arkadami, od koder lahko občudujete Ljubljanico in mestni utrip.

Če ste pomislili, da si lahko slastne morske dobrote privoščite le na počitnicah nekje ob morju, vam zagotavljamo, da vam lahko eno najbolj zaželenih rib in vse kar gre zraven postrežejo tudi v osrčju Stare Ljubljane.

Lokal je v samem centru Ljubljane in je tik ob Ljubljanici in ob turistični atrakciji TROMOSTOVJU!

V neposredni bližini se nahaja tudi Plečnikova Tržnica. Lokal Ribca ima fantastičen ambient, pregrešno dobro hrano in nadvse prijazno osebje, ki ustreže vsem vašim željam. Njihova kulinarična ponudba je vedno sveža, saj ji prav lega poleg centralne ribje tržnice omogoča, da svojim gostom ponudijo dnevno sveže morske dobrote.

Lljubljana

Lokacija

Adamič Lundrovo nabrežje 1
1000 Lljubljana
Slovenija

Partnerska ponudba - izkoristi.me | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »PORCIJA OCVRTIH LIGNJEV S TATARSKO OMAKO IN PRILOGO PO IZBIRI, NA TROMOSTOVJU V LOKALU RIBCA, VSE DNI V TEDNU, VSAK 5 KUPONČEK GRATIS: Vedno sveži lignji! AKCIJA 4,5€ namesto 10.8€!«