Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Salon Lineja: Afriška masaža telesa iz Madagaskarja z nežnim dotikom bambusa in kariteja (45 ali 60 min.) že od 29,50 €

Salon Lineja: Afriška masaža telesa iz Madagaskarja z nežnim dotikom bambusa in kariteja (45 ali 60 min.) že od 29,50 €

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Razvajate svoje telo in čute z bogato afriško masažo! 45 ali 60-minutna afriška masaža tokrat že od 29,50 €, namesto 59 €! Ker si zaslužite le najboljše, se brez slabe vesti odpravite na masažo telesa iz Madagaskarja z nežnim...


Ker si zaslužite le najboljše, se brez slabe vesti odpravite na masažo, ki vas ob spremljavi afriške glasbe ponese v afriški sen...
Bogata masaža s karitejevim maslom, ki prebudi čute z bogatimi in zapeljivimi vonji Afrike.
Telo se masira ročno in z bambusovimi paličicami (manjšimi palicami), ki sprožijo zaradi prijetnega dotika izjemen sprostilen učinek. Karitejevo maslo naredi kožo svilnato mehko, nežno in prožno. Vaša koža se pomladi. Z ročno masažo pa se z gnetenjem in glajenjem posamičnih mišičnih sklopov doseže popolna sprostitev in prožnost ter pospeši cirkulacija po celem telesu. Boljša prekrvavitev mišic in kože ugodno vpliva na vaše izvrstno počutje..Afriška masaža vam bo neznansko dobro dela, saj:
- dovaja vlago ter vitamine in globinsko nahrani kožo,- pomirja in regenerira kožo,- obnavlja povrhnjico in ji povrne prožnost,- odpira spodnji nivo čaker in prizemljuje,- izboljšuje cirkulacijo,- odpravlja bolečine v križu, bokih in nogah,- odpravlja boleče menstruacije,- izboljšuje prebavo,- ugodno deluje na kosti.
Vse masaže izvajajo z bio ekološkimi demeter olji. Demeter certifikat označuje, da so učinkovine pobrane na pravo luno.Po masaži boste zelo sproščeni in v meditativnem stanju. Uživajte v tem sproščujočem stanju in si privoščite čas zase, vaše telo vam bo hvaležno.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.