Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Studio Kvadrus: 75-minutna Extra Ayurvedska masaža za celo telo -65% 

Studio Kvadrus: 75-minutna Extra Ayurvedska masaža za celo telo -65% 

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Ayurvedska masaža je starodavni sistem masaže, na osnovi katerega so nastale številne poznejše oblike masaže. Kvalitetna 75-minutna extra ayurvedska masaža: 60-minutna ayurvedska masaža za celo telo in 15-minutna masaža glave,...


V studiu Kvadrus vas bodo tokrat razvajali z ajurvedsko masažo celega telesa (60 minut), dodatnih 15 minut pa posvetili masaži glave, vratu, ramen, lasišča in obraza.
KAJ JE AYURVEDA?AYURVEDA= življenje-znanost ( v prevodu iz indijskega jezika).AYURVEDA je sistem tradicionalne medicine AYURVEDA pokriva štiri aspekte človeka: - Duša: je isto kakor duh, duhovnost, duševnost, srce...- Um: naša zavest, naša celota, je skupek misli iz preteklosti in prihodnosti.- Čustva: je duševni proces naše notranjosti, je strah, veselje, sovraštvo, jeza.- Telo: je snovni del živih bitij.
Ajurvedska masaža je starodavni sistem masaže, na osnovi katerega so nastale številne poznejše oblike masaže. Izvajalec ajurvedske masaže stopal skrbno in s premišljenimi gibi sledi energijskim potem in stimulira akupunkturne točke na stopalu. S tem odpravlja zastoje v pretoku energije in sproži samodejno razstrupljanje telesa. Tako se začne vzpostavljati naravno ravnovesje. Masaža ima globok sproščujoč učinek. Deluje na vsa tkiva, organe in kanale ter jih revitalizira. K dodatnemu učinku pripomorejo še izbrana masažna olja.
POSEBNA INDIJSKA MASAŽA GLAVE, RAMEN, VRATU, LASIŠČA IN OBRAZAIndijska masaža glave temelji na ajurvedskemu sistemu zdravljenja. V Indiji takšno masažo uporabljajo celo za zdravljenje. S tem dodatkom k ayurvedski masaži celega telesa je že v nekaj minutah mogoče doseči globoko sprostitev celega telesa, čeprav se masira samo vrat, ramena, lasišče in obraz. Ta dodatek je še posebej je priporočljiv za odpravljanje stresa, napetosti, utrujenosti, nespečnosti, glavobolov, migren in vnetja sinusov. Masaža je globoko pomirjujoča in sproščujoča.
Zakaj obiskati Studio Kvadrus? Razlogov je več:- Delajo s srcem,- so natančni in resni,- so strokovno podkovani,- nudijo varno okolje,- se lahko masirata dva istočasno - pri nekaterih uslugah je na voljo le en izvajalec,- masira vas lahko maserka ali maser,- delajo vsak dan od 7.00 do 22.30 ure,- delajo ob sobotah, nedeljah, praznikih, skratka skoraj vse dneve v letu,- pričakali vas bojo v prijetnem lokalu,- uporabljajo izključno slovenska olja,- lokal je klimatiziran,- na voljo je veliko parkirišče,- na voljo vam je samopostrežni avtomat z prigrizki, toplimi in hladnimi napitki.
Namenjena je vsem tistim, ki si želite kvalitetnega življenja in notranjega miru. Spet se vam bo povrnila energija, s katero boste lažje kos stresu. V Studiu Kvadrus vas pričakujejo v prijetnem ambientu, ob prijetni glasbi in kvalitetni masaži. Uporabljajo izključno slovenska olja. Polepšajte si dan!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.