Vrhunska 60-minutna NEGA OBRAZA z AHA kislinami + brezplačno OBLIKOVANJE OBRVI v lepotnem studiu BODILICIOUS v Ljubljani

Vrhunska 60-minutna NEGA...

Vrhunska 60-minutna NEGA OBRAZA z AHA kislinami + brezplačno OBLIKOVANJE OBRVI v lepotnem studiu BODILICIOUS v Ljubljani

70,00 €
Cena
57%
Popust
40,10 €
Prihranek
29,90 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Gube, upadel tonus, neenoten ten, pigmentni madeži, neenakomerna površina, nečistoče in razširjene pore. Proti vsem omenjenim in številnim drugim kožnim pomanjkljivostim se lahko uspešno borimo z AHA kislinami!
Gre za sodoben pristop k obnovi kože s pomočjo večno aktualnih hidroksi kislin, ki omogočajo večplastni piling, spodbujajo naravni proces obnove kožnih celic in delujejo z vsestranskim pomlajevalnim učinkom.
 Učinki nege na koži:povrneta se naravna svežina in rožnata barva,izboljšana struktura povrhnjice, okrepljena je zaščitna funkcija kože,občutno zglajena površina kože, omiljene brazgotine, ki so posledica aken,poenoti ten kože,posvetli polt,zmanjša znake hiperpigmentacije,ublaži težave mastne in nečiste kože,stimulira sintezo kolagena in hialuronske kisline,izboljšana oskrba kože z vlago,manj izrazite gube,čvrsta koža,upočasnjeno staranje kože.
Privoščite si vrhunsko 60-minutno nego obraza v lepotnem studiu Bodilicious! Nego prilagodijo trenutnemu stanju kože, ima pa poudarek na globinskem vlaženju kože.
V ponudbo je vključeno tudi brezplačno oblikovanje obrvi. Obrvi so okvir našega obraza, pravilna oblika obrazu, da ne le urejen videz ampak tudi uravnoteženo podobo. Prepogosto jih podcenjujemo in jim ne namenimo dovolj pozornosti. Prepustite jih rokam strokovnjakov!

Partnerska ponudba - zbitacena.si | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Vrhunska 60-minutna NEGA OBRAZA z AHA kislinami + brezplačno OBLIKOVANJE OBRVI v lepotnem studiu BODILICIOUS v Ljubljani«