Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Adventni LINZ in Božičkova pošta v CHRISTKINDLU | 1-dnevni izlet z agencijo MM Turist | 9., 16. ali 23. december 2017

Adventni LINZ in Božičkova pošta v CHRISTKINDLU | 1-dnevni izlet z agencijo MM Turist | 9., 16. ali 23. december 2017

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Vabljeni na predbožični izlet v mesto Christkindl, ki v adventu dobi še posebej skrivnostno podobo. Tam je v predbožičnem času je odprta »Božičkova pošta«, ki vsako leto razpošlje milijone božičnih pozdravov po vsem svetu. Na izletu si boste ogledali tudi Linz - mesto v decembru krasijo jaslice s celega sveta.
PROGRAM IZLETA: Slovenija - Christkindl - Linz - Slovenija
Odhod avtobusa iz Ljubljane. Vožnja mimo Celja in Maribora v Avstrijo, nato s krajšimi vmesnimi postanki po »Phyrnski avtocesti« do vasice Christkindl, ki v adventu dobi še posebno skrivnostno podobo. V predbožičnem času je odprta »Božičkova pošta«, ki vsako leto razpošlje milijone božičnih pozdravov po vsem svetu. Tudi vi boste lahko odposlali božična voščila svojim najdražjim. Ogledali si boste največje mehanskih jaslice v Avstriji, z več kot 300 premikajočimi figurami, kreatorja Karla Klauda.
 Vožnja v Linz, in ogled starega mestnega jedra, ki ga zaznamujejo elegantna renesančna dvorišča, baročne cerkve, glavni trg, deželna hiša, stolnica, kužno znamenje, stara mestna hiša, grad… Mesto  v predbožičnem času krasijo številne jaslice z vsega sveta. Po ogledu bo prosto za sprehod po praznično okrašenih stojnicah, nakup darilc, punča, kuhanega vina ali vroče čokolade… 
 Po želji vožnja z nostalgičnim tramvajem »Pöstlingbergbahnom« na razgledni Pöstlingberg do romarske bazilike (doplačilo). Pozno popoldne sledi povratek proti domu, kamor je predviden prihod v večernih urah. 
Izlet poteka v organizaciji agencije MM Turist, izbirate pa lahko med tremi decembrskimi termini.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.