Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

FIRST MINUTE - KAMP SOLARIS, Šibenik, Dalmacija, Hrvaška - 120 EUR - 3x nočitev v mobilni hiški Standard za do 6 oseb (5 odraslih in 1 otrok), Poraba vode, elektrike in plina

FIRST MINUTE - KAMP SOLARIS, Šibenik, Dalmacija, Hrvaška - 120 EUR - 3x nočitev v mobilni hiški Standard za do 6 oseb (5 odraslih in 1 otrok), Poraba vode, elektrike in plina

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Le 6 km od Šibenika se v sklopu hotelskega naselja SolarisHotels Resort obdan z borovim gozdičkom nahaja ta prečudovit kamp. Ponuja papeščeno, prodnato in ponekod betonirano plažo. 


Ponudba kampa: bari inrestavracije, trgovina, slaščičarna, trgovina z spominki, menjalnica,bankomat, frizerski in kozmetični salon, v poletnih mesecih animacija, miniklub za otroke, otroška igrišča, teniška igrišča in šola tenisa, igriščeza odbojko, odbojko na mivki, mali nogomet, rokomet, košarko. Izposoja koles,jogging, wellness in fitnes, biljard, pikado, potapljanje, tečajipotapljanja, jet ski, pedalini, sandolini, kajaki, kanuji, jadranje na deski.Zunanji bazen, vodni park, notranji bazeni, po kampu čez dan vozi turističnivlakec. V naselju je urejena tudi stara dalmatinska vas, kjer boste lahkovideli stare običaje in pojedli kakšno od tradicionalnih jedi.



Mobilna hiška Happy Standard (24m2) jeprimerna za 5 odraslih in enega otroka. Ima kopalnico, enospalnico z zakonsko posteljo in eno s tremi enojnimi ležišči. Iz kavča vkuhinji dobimo še eno posteljo. V kuhinji je hladilnik zmajhnim zamrzovalnim delom, štedilnik s 4 gorilniki, pomivalno korito.Klima je na voljo proti doplačilu. Zunaj je miza s stoli, dva ležalnika alipokončna stola, polpokrita terasa. Televizije ni. Kajenje ni dovoljeno.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.