Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

FIRST MINUTE - INDIJE KAMP, Banjole, Istra, Hrvaška - 945 EUR - 7x nočitev v mobilni hiški za do 6 oseb, Poraba vode, elektrike in plina

FIRST MINUTE - INDIJE KAMP, Banjole, Istra, Hrvaška - 945 EUR - 7x nočitev v mobilni hiški za do 6 oseb, Poraba vode, elektrike in plina

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kamp Indije leži v bližini Banjol, približno 7 km od Pule inpremore dolgo kamnito plažo s pristopom do morja in mali zalivček s peščenoplažo. 


Ponudba v kampu: dverestavraciji, market, trafika, menjalnica, otroško igrišče, v polenih mesecihanimacija za otroke in odrasle, možen najem manjših plovil, koles in pedalina,v bližini številne sprehajalne, jogging in kolesarske steze, šola potapljanja,brezplačen wi fi na recepciji. Na voljo so privezi za manjše čolne.


Mobilnahiška (24m2) je namenjena za največ do 6 oseb. Ima eno zakonskospalnico in eno s tremi enojnimi ležišči. Kavč v dnevnem prostoru lahkospremenimo v dodatno ležišče. V kuhinji je hladilnik z majhnimzamrzovalnim delom. Štedilnik s 4 ploščami. Kopalnica je opremljena s tuškabino, umivalnikom in WC-jem. Vsa okna so opremljena z mrežami proti komarjem.Zunaj je udobna vrtna garnitura z mizo, stoli, senčnikom in 2 ležalnika alipokončna stola. Klima je na voljo proti doplačilu. Televizije ni. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.