Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Diana - Wellness oddih, Murska Sobota, Slovenija - 112,64 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

Hotel Diana - Wellness oddih, Murska Sobota, Slovenija - 112,64 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Diana je mestni hotel, ki se nahaja sredi prekmurske ravnice, v središču Murske Sobote. Murska Sobota se kljub mogočnim stoletnim hrastom in čudovitim starim zgradbam, ki govorijo o bogati zgodovini, uvršča med mlada in energična mesta.


Hotel Diana ponuja ob udobnem bivanju v sodobno opremljenih sobah (eno-, dvo- ali triposteljnih) še vrsto drugih storitev, ki naredijo bivanje še odličnejše in prijetnejše. V hotelu ustvarjajo zgodbe, ki govorijo o domačnosti, tradiciji in dobrem počutju, tudi po vaših željah. Hotel Diana je čudovito izhodišče za izlete po Prekmurju in Pomurju. Raziskujte in spoznajte naravne in kulturne lepote prekmurske pokrajine.


Vabijo vas, da se sprostite v wellness centru »Nebeško polje«, da zaplavate v bazenu s termalno mineralno vodo, se ogrejete v savnah s pridihom Prekmurja in razgibate v fitnesu. Ob prijetnem bivanju pa se pustite tudi kulinarično razvajati s pravo prekmursko kulinariko ali sodobnimi jedmi mednarodne kuhinje. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.