Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

3 KAMPI V DALMACIJI - KAMP DOLE, BIOGRAD NA MORU, MURTER, Dalmacija, Hrvaška - 858 EUR - 7x nočitev v mobilni hiški za do 5 oseb (4 odrasle osebe in 1 otrok do 6. leta), Poraba vode, elektrike in plina

3 KAMPI V DALMACIJI - KAMP DOLE, BIOGRAD NA MORU, MURTER, Dalmacija, Hrvaška - 858 EUR - 7x nočitev v mobilni hiški za do 5 oseb (4 odrasle osebe in 1 otrok do 6. leta), Poraba vode, elektrike in plina

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Izbirajte počitnice v mobilnih hiškah med tremi dalmatinskimi kampi na prelepih lokacijah z raznoliko  ponudbo, ki bo zadovoljila vse vaše kriterije za idealen oddih. JezeraVillage 3*, Dole Živogošče ali Park Soline! 


Jezera Village je 3 zvezdični kamp  naotoku Murter, slaba 2 km od kraja Tisno, ki povezuje otok s kopnim, se nahaja vborovem gozdu, ob lastnem zalivu v sklopu turističnega centra Holiday villageJezera – Lovišća. Mobilne hiške se v kampu nahajajo pod borovci, nedaleč odmorja.


Park Soline 4*, Biograd na moru je kamp, ki se nahaja v gostem borovem gozdu tik ob plaži. Blizucentra mesta, do katerega lahko pridete po novozgrajeni sprehajalni stezi (cca2 km). Premore peščeno in prodnato plažo, ter nudi raznolike storitve in bogat program športnih aktivnosti.


DoleŽivogošče, Makarska riviera ponuja mobilne hiške postavljene v borovem gozdu ob prodnatiplaži v Podgori. Ponudba recepcija s snack barom, samopostrežna trgovina,tržnica, tenis igrišča, prodaja spominkov, trafika, fast-food.


Mobilna hiška: 8 x 3 m, 24 m2: 
Dve spalnici, ena spalnica z zakonsko posteljo, druga spalnica, ki se nahaja nanasprotni strani hiške, ima tri ločene postelje, ena od njih je pograd,primeren za osebo do 175 cm in 75 kg. V dnevni sobi je možnost dodatnegaležišča.
Kuhinja je popolnoma opremljena s pomivalnim koritom, mikrovalovno pečico,kuhalnikom vode, hladilnikom, plinskim štedilnikom, klimo. V kopalnici je tuš.
Pokritaterasa z baldahinom ali leseno pokrito teraso (Plus).

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.