Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Diana 3* Murska Sobota: Popoln wellness oddih za 2 s polpenzionom že od 64 € 

Hotel Diana 3* Murska Sobota: Popoln wellness oddih za 2 s polpenzionom že od 64 € 

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Naj vas Hotel Diana 3* razvaja! Odpravite se na čudovit SPA oddih v Mursko Soboto, kjer boste okusili prekmursko gostoljubje. 2 ali 3-dnevni wellness oddih s polpenzionom in neomejenim vstopom v termalni bazen in svet savn, za 2 osebi,...


Odpravite se na super termalni oddih v Prekmurje in se prepustite Dianinemu razvajanju. Hotel Diana 3* nudi udobno bivanje v sodobno opremljenih sobah. Klimatizirane hotelske sobe so odete v naravne odtenke in vključujejo leseno pohištvo, garderobno omaro, lastno kopalnico s prho, Sat TV ter brezplačni internet. Nahaja se v središču Murske Sobote, ki je prav prijetno, turistično, a hkrati umirjeno mestece.
Oddih vključuje neomejen vstop v hotelski bazen, ki ima termalno vodo iz lastnega vrelca, poleg tega pa se vedno lahko pogrejete v čudovitem svetu savn.
Prekmurje vas bo zagotovo navdušilo s svojimi kulinaričnimi dobrotami in prijaznostjo ter neverjetno gostoljubnostjo. Lokacija Hotela Diana 3* je izvrstno izhodišče za potepe in izlete.
Nedvomno se boste spočili na oddihu v mestecu, ki vam ponuja zatišje, mir in hkrati obilo zgodovinskih in kulturnih znamenitosti.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.