Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Phoenix 4*: BOŽIČNI PRAZNIKI v najbolj romantičnem hotelu v Zagrebu že od 79 € za 2 osebi

Hotel Phoenix 4*: BOŽIČNI PRAZNIKI v najbolj romantičnem hotelu v Zagrebu že od 79 € za 2 osebi

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Ekskluzivna ponudba, ki vam je na voljo le na Mestoidej, božični prazniki v najbolj romantičnem zagrebškem hotelu! Preživite 2 ali 3 nepozabne dni v Hotelu Phoenix 4*, tokrat že od 79 €, namesto 179 € za 2 osebi. V ponudbo je...


Hotel Phoenix Zagreb je prvi romantični 4 zvezdični hotel, ki je prejel prestižno nagrado svetovnega turističnega časopisa Luxury Travel Guide, za najbolj romantičen hotel na Hrvaškem. Ponuja koncept hotela, ki je namenjen romantičnim parom ali poslovnim gostom, ki poleg nastanitve iščejo tudi uživanje in sprostitev od stresa. 
V Hotelu Phoenix, ki ima luksuzno opremljeni Wellness & SPA center, boste takoj občutili posebno intimno ter toplo atmosfero, saj je vsak detajl skrbno odmerjen, hotelsko osebje pa je posebej predano in pozorno do vsakega gosta.Razvajali vas bodo že takoj ob prihodu s Phoenix Royal dobrodošlico. Sledi 120-minutni romantični wellness program v luksuzno opremljenenem wellness & SPA oazi, ki nudi sproščanje v finski savni, hidromasažnem bazenu temperature 35°C, bazenu z možnostjo protitočnega plavanja temperature 28°C, vodni in zračni masaža ter svetlobni terapiji. Za počitek pa so vam na voljo sprostitveni prostori s prijetno glasbo in kotiček s sadjem, čajem in domačimi jabolki. Prijetno utrujeni boste zvečer boste svoje brbončice razvajali ob 3-hodni "Maestro party" večerji, zjutraj pa se boste uživali ob bogatem samopostrežnem zajtrku.
Obiščite Zagreb za Božič in doživite čar lepega mesta v času adventa v najbolj romantičnem hotelu na Hrvaškem, v hotelu Phoenix ****! V Hotelu Phoenix pa so posebej za vas pripravili čudovito doživetje v sproščenem božičnem vzdušju. Okusite vonje in okuse tradicionalnih hrvaških božičnih jedi, se sprostite v njihovem Wellness & SPA centru in zjutraj uživajte v okusnem bogatem zajtrku. Tudi letos Zagreb za svoje številne obiskovalce ponuja bogato in zanimivo ponudbo različnih dogodkov. Spoznajte Zagreb, mesto z milijonom src in preživite popoln počitniški dan v najbolj romantičnem Hotelu Phoenix ****.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.