Hotel Phoenix 4*: Popolno NOVO LETO v najbolj romantičnem hotelu v Zagrebu le 345 € za 2 osebi

Hotel Phoenix 4*: Popolno...

Hotel Phoenix 4*: Popolno NOVO LETO v najbolj romantičnem hotelu v Zagrebu le 345 € za 2 osebi

Rezerviraj za 69,00 €

630,00 €
Cena
45%
Popust
285,00 €
Prihranek
345,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Ekskluziven novoletni aranžma in najbolj romantično silvestovanje! Popolno Silvestrovo 2018 v Hotelu Phoenix v Zagrebu! Nepozabno 3-dnevno novoletno razvajanje z namestitvijo v dvoposteljni sobi, bogat...


Hotel Phoenix Zagreb je prvi romantični 4-zvezdični hotel, ki je prejel prestižno nagrado svetovnega turističnega časopisa Luxury Travel Guide, za najbolj romantičen hotel na Hrvaškem. Ponuja koncept hotela, ki je namenjen romantičnim parom ali poslovnim gostom, ki poleg nastanitve iščejo tudi uživanje in sprostitev od stresa. 
Hotel Phoenix 4* v Zagrebu z luksuzno opremljenim Wellness & SPA centrom je zagotovo najbolj romantičen hotel v Zagrebu, kjer doživeli popoln vstop v novo leto, saj vas čaka ekskluziven novoletni aranžma in najbolj romantično silvestovanje! Nepozabno 3-dnevno novoletno razvajanje z namestitvijo v dvoposteljni sobi, bogat samopostrežni ’Art of breakfast’ zajtrk, dobrodošlica na temo ’Love is in the air’ ob kozarcu penečega vina in domačih čokoladnih kolačkih, silvestrovanje z bogato novoletno večerjo, neomejeno konzumacijo pijače in zabavnim programom z glasbeno skupino Grupa EXcite, wellness program v wellness & SPA oazi (120 min.) ter popust na vse masaže. Čaka vas odlično silvestrovanje!
Novoletna večerja se bo ob 21. uri pričela z "Welcome Warning" in nadaljevala z "Dinner party". Ob ponoči boste, kot se spodobi, nazdravili s šampanjcem, ponudba ostalih pijač pa se koristi neomejeno. Zabava se bo potem do jutranjih ur nadaljevala še ob obilici zabave in odličnih jedi, pripravljenih posebno za to noč.
Že ob prihodu v hotel boste občutili intimno in toplo vzdušje ter posebno skrb za detajle. V sklopu hotela je fine dining restavracija Maestro, wellness & SPA center z Indoor Golf & Fitness centrom, veličastna dvorana Magic hall (do 400 oseb) ter 55 modernih Classic, Elegance in Deluxe sob, od tega posebno urejenih 7 Deluxe sob kategorije Romantic. Poleg sodobne opremljenosti, dizajn sob vsebuje dekoracijo v barvi sivke, ki je obenem zaščitni znak hotela. V hotelu lahko pričakujete romantično večerjo ob svečah, romantične organizirane zaroke in razna slavja, degustacijo vin v vinoteki, posebno pripravo sobe, presonalizirana sporočila, aromatic kozmetiko in še in še. Romantično doživetje v wellnessu vključuje sproščanje v hidro masažnem bazenu (35°C) ter whirpooluu (28°C), vodno in zračno masažo, prostor za sproščanje, finsko savno, tretmaje z aroma soljo, prijetno glasbo in pitje zeliščnih čajev. 

Partnerska ponudba - mestoidej.com | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Phoenix 4*: Popolno NOVO LETO v najbolj romantičnem hotelu v Zagrebu le 345 € za 2 osebi«