Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Lepotni studio Dreams: Diamantni piling, ultrasonic, hyaluronska ampula, ultrazvok in masaža obraza, le 23,90 €!

Lepotni studio Dreams: Diamantni piling, ultrasonic, hyaluronska ampula, ultrazvok in masaža obraza, le 23,90 €!

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Najboljša pomlajevalna nega za zimske dni! Drage dame in gospodje, si želite narediti nekaj zase, si osvežiti svoj izgled, predvsem pa poskrbeti za dolgoročne rezultate! Nega obraza, ki vam v trenutku zbriše sledi utrujenega videza,...


Drage dame in gospodje, si želite narediti nekaj zase, si osvežiti svoj izgled, predvsem pa poskrbeti za dolgoročne rezultate! Nega obraza, ki vam v trenutku zbriše sledi utrujenega videza, zgladi manjše gubice okoli oči in ustnic, poživi kožo in/ali zmanjša posledice poškodovane aknaste kože.
Najboljša pomlajevalna nega za zimske dni vključuje: površinsko čiščenje obraza, čiščenje z ultrasonicom, diamantni piling, nanos  ampule s hyaluronsko kislino, vlažilno masko, ultrazvok, mini masaža obraza in nanos hranljive kreme.
Glavni ADUTI pomlajevalne nege: Diamantni piling  - je namenjen osebam vseh tipov kože, ki želijo svež in bleščeč ton kože. Osebam, ki se vsakodnevno spopadajo z aknami in prekomerno poroženelostjo kože, kot tudi tistim, katere pestijo gubice. Gre za intenzivno luščenje zgornje odmrle poroženele plasti povrhnjice, tako da je zarodna plast celic lahko aktivnejša in bolj prouktivna, s čimer tvori gladko in sijočo kožo mladostnega videza. Z rezultati boste zadovoljni tudi tisti, ki vas pestijo drobne brazgotine na koži ali strije.Ultrasonic  - očistimo in ožamo pore, nežno odstranimo povrhnjico in odmrle celice, kar je pomembno za regeneracijo kože, stimulacijo kolagena ter elastinaHyaluron Ampula  -100% naravni Hyaluron, pridobljen iz rastlinskih obnovljivih virov. Zaradi nizke molekularne mase ima sposobnost intenzivnega penetriranja v globje plasti kože, kar še dodatno pospešimo z uporabo Ultrazvoka. Tako intenzivno učinkuje v globljih plasteh kože ter zmanjšuje njene fiziološke motnje, kot so povešene veke, podočnjaki, suha, poškodovana koža brez čvrstosti in elastičnosti, pordelost kože, pojav gub na koži,Ultrazvok - z ultrazvokom nanašamo serume, kreme in maske v globje plasti povrhnjice
Pomlajevalna nega, ki vam zagotovi regenerirano in izboljšano strukturo kože (zmanjšanje površinskih gubic, brazgotin po aknah in hiperpigmentacije), skratka blesteč, svež in pomlajen videz! 
Ob nakupu 2 potrdil vam ponudnik PODARI oblikovanje obrvi po metodi Anastasije Beverly Hills.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.