Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL SONNENHOTEL ZAUBEK, Gerlitzen, Avstrija - 737 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni sobi za 1 osebo, 7x polpenzion za 1 osebo

HOTEL SONNENHOTEL ZAUBEK, Gerlitzen, Avstrija - 737 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni sobi za 1 osebo, 7x polpenzion za 1 osebo

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Na izjemni lokaciji in z dih jemajočim pogledom - Hotel Sonnenhotel Zaubek je idealna izbira za vse, ki želijo sproščujoč oddih!


Hotel s 4 zvezdicami se nahaja na pobočju predela Gerlitzen, na 1.500 m nadmorske višine, le 200 m od smučišča. Sprostite se lahko v notranjem bazenu in spa centru. Na razpolago je tudi brezplačen brezžični internet.
Prostorne sobe hotela Sonnenhotel Zaubek vključujejo balkon ali ložo, panoramski pogled na gore, svetlo leseno pohištvo, satelitsko televizijo z ravnim zaslonom in kopalnico s sušilcem za lase.

V restavraciji strežejo avstrijske, sredozemske in azijske jedi ter dober izbor avstrijskih vin. Spa nudi parno kopel, infrardečo savno in solarij. Na voljo je tudi strokovno varstvo otrok, otroška igralnica in soba z namiznim nogometom ter igralnima konzolama Wii in PlayStation.
Vrt zajema opremo za peko na žaru in otroško igrišče. Na razpolago je brezplačno parkirišče, prav tako pa si lahko v hotelu izposodite kolesa. 
 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.