Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

VREDNOSTNI BON (240€)ZA TRAJNO LASERSKO ODSTRANJEVANJE DLAČIC NA PREDELU TELESA PO IZBIRI, IZ CENIKA SALONA IMPERIJA, LJ-BTC! 75% popusta na vse vrste depilacije iz CENIKA

VREDNOSTNI BON (240€)ZA TRAJNO LASERSKO ODSTRANJEVANJE DLAČIC NA PREDELU TELESA PO IZBIRI, IZ CENIKA SALONA IMPERIJA, LJ-BTC! 75% popusta na vse vrste depilacije iz CENIKA

76%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>PONUDBA VSEBUJE: VREDNOSTNI BON ZA IPL TRAJNO LASERSKO ODSTRANJEVANJE DLAČIC, V VREDNOSTI 240€, IZ CENIKA NA PREDELU TELESA PO IZBIRI!  Število obiskov je odvisno od izbire predela telesa (roke, noge, bikini, pod pazduho, prsih...), kjer želite odstraniti dlačice !
POPUST VELJA ZA VSE VRSTE DEPILACIJE IZ CENIKA SALONA IMPERIJA!Brčice
Podpazduha
Bikini
Brazil
Noge do kolen
Cele noge
Delovni čas: od ponedeljka do petka od 6. do 22. ure, ob sobotah od 8. do 13. ure, nedelja zaprtoMožnost menjave kupona za originalni darilni bon salona. Veljavnost darilnega bona je enaka veljavnosti kuponaKupon je unovčljiv do 3.02. 2018Odstranjevanje dlačic z IPL + RF napravo: 
To je metoda, ki z močjo svetlobe in radiofrekvenčenga toka postopoma trajno odstrani dlake na telesu. Melanin absorbira svetlobo in jo usmeri v koren dlake. Ta se pod vplivom toplote trajno uniči. Priporočljivo je narediti med 4 do 6 obiskov. Ritem obravnav je individualen, načeloma pa se obravnave ponovijo vsakih 4 do 6 tednov. Pred in po tretmaju se izogibajte sončenju vsaj 3 do 4 tedne.
IPL + RF je kombinacija dveh tehnologij, ki s pomočjo visoko energijske svetlobe in radio frekvenčnega toka omogočata uspešen tretma kože in dlačic. IPL je kratica za intenzivno pulzno svetlobo, RF pa pomeni radio frekvenčni tok.
Terapije z napravo IPL + RF temeljijo na principu selektivne fototermolize. Svetloba različnih valovnih dolžin se selektivno absorbira v koži, dlaki, lasnem mešičku, krvnih žilah in aknah ter pretvori v toplotno energijo. Ker deluje samo na tkivo v omejenem področju, ostane okoliško tkivo praktično nedotaknjeno.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.