Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Salon Miss: Tripollar lifting obraza (30 min.) in LED svetlobna terapija za obraz (30 min.) -74 %

Salon Miss: Tripollar lifting obraza (30 min.) in LED svetlobna terapija za obraz (30 min.) -74 %

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Najbolj učinkovita nekirurška metoda za zategovanje obraza in telesa je tripollar lifting, metoda multipolarne radiofrekvence, ki pomlajuje kožo. Pri postopku pomlajevanja kože  se uporablja tudi LED svetlobna...


Najbolj učinkovita nekirurška metoda za zategovanje obraza in telesa. Tripollar lifting je metoda multipolarne radiofrekvence, ki pomlajuje kožo.
Lifting – zaradi zunanjih dejavnikov in staranja kože prihaja do popuščanja kolagena in zmanjšane proizvodnje le-tega, kar povzroča slabši tonus kože in nastanek gub. Edini način, da se ta proces upočasni ali ustavi je, povečanje nastanka novih in okrepitev že obstoječih kolagenskih vlaken. To lahko dosežemo s pomočjo našega tretmaja, ki aktivira metabolizem kože, spodbudi delitev matičnih celic in stimulira njihovo regeneracijo ter na ta način omogoča nastanek novih kolagenskih vlaken.
Tretma je namenjen vsem, ki si želijo učvrstiti in zategniti kožo na obrazu. Nemški aparat RF light predstavlja revolucijo v nekirurškem liftingu. V eni uri bo vaša koža postala bolj čvrsta, videz gubic pa se bo zmanjšal. Z radiofrekvenčnimi valovi se segreje srednja plast kože, kjer se nahajata kolagen in elastin. Na segrevanje koža reagira tako, da spodbudi proces obnavljanja elastičnih vlaken. Pri večini uporabnikov je rezultat po prvi terapiji vidno blago zategnjena koža. Po tretmaju je koža sveža, mehka, gladka, elastična, sijoča in čvrsta.
LED svetlobna terapija Tehnologija je osnovana na dokazanih bioloških učinkih ozkovalovne svetlobe določene barve, ki jo oddajajo diode (light emitting diodes - LED). Svetlobni viri proizvajajo »varno svetlobo«, brez radioaktivnega sevanja ali ultravijoličnih žarkov, s katero je možno učinkovito zdraviti akne, pomladiti kožo, ublažiti videz hiperpigmentacije in izboljšati vlago kože. Ugotovili in dokazali so, da svetloba določene valovne dolžine stimulira določene celice v koži, ne da bi ob tem poškodovala povrhnjico ali usnjico.  Pri postopku pomlajevanja kože takšna svetloba stimulira celice, ki izdelujejo kolagenska vlakna, kar vodi v nastajanje novih kolagenskih vlaken in medceličnih beljakovin, ki igrajo ključno vlogo pri ohranjanju mladostnega videza kože. Obenem pa svetloba zavira delovanje nekaterih encimov, ki povzročajo razgradnjo kolagena (kolagenaze) in s tem pospešujejo staranje kože. Končni učinek takšnega delovanja se kaže z izboljšanjem sestave in izgleda kože. Akne Svetloba modre barve (valovne dolžine 415 nm), ki jo proizvajajo LED, se uporablja za zdravljenje vnetnih aken.
Pomlajevanje kože Pri pomlajevanju z  rdečo svetlobo lahko uspešno zmanjšujemo gubice in osvežimo videz kože. Rdeča svetloba omogoča tudi sama po sebi popolnoma naravno metodo za pomlajevanje kože, obenem preprečuje staranje kože in izboljšuje oz. podaljša učinek drugih izdelkov za nego kože. Za razliko od drugih agresivnejših metod, izzove v koži naravni proces pomlajevanja. Osebe, ki so preizkusile takšne postopke, poročajo o izboljšanju kožne strukture in njenega izgleda, o zmanjševanju pigmentacij, rdečine, o mladostnejši in bolj voljni koži, zglajenih drobnih gubicah, o zmanjšanju brazgotin ter obenem o sproščujočem učinku samega postopka. Učinki se začno opažati že med samimi terapijami, najbolj pa so očitni več tednov (3-4 mesece) po končanem postopku, ko je obnova kolagenskih vlaken na višku in trajajo še najmanj eno leto po zaključenih terapijah. Z zeleno svetlobo izboljšamo videz hiperpigmentacije, zmešanico vseh barv pa dosežemo bolj sijočo in navlaženo kožo. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.